Celebrity News

Ispovest Goce Božinovske: Moj Mirko često plače za tatom

Ispovest Goce Božinovske o patnji njenog sina potresla je mnoge. Popularna pevačica otkrila je da Mirko često gleda video-snimak na kom se njegov tata smeje...

Ispovest Goce Božinovske: Moj Mirko često plače za tatom

Popularna pevačica Goca Božinovska otkrila je da njen sin Mirko Šijan često plače za ocem i da mu njegova očinska figura veoma nedostaje u životu.

Ispovest Goce Božinovske - Najteže mi padaju suze mog sina

Iako se Goca trudi da svom sinu skrene misli, evociranje uspomena video-snimkom na kom se njen pokojni suprug smeje i priča, Mirku dodatno otežava njegovu odsutnost. 

- Mirko ima video-snimak na kom se njegov otac smeje i priča. Često ga gleda i svima to pokazuje. Pitam ga „sine, zašto to puštaš, zašto sam sebe povređuješ” ali on odmahne rukom i kaže mi: "Mama, tako mi je mnogo lakše. Imam osećaj kao da sam video tatu" - kaže Goca Božinovska za "Informer" i dodaje: 

- Uvek kada se skupi neko društvo kod nas u kući, Mirko pušta pesmu "E moj ćale". Zbog te pesme svaki put zaplače. Kažem mu da to ne radi jer tako povređuje sebe, ali ne vredi, ne sluša me! To mi je baš veliki problem - priznala je Goca.

Bojana Rodić i Mirko Šijan u pustinjskoj avanturi - Slika zbog koje gori „Instagram”!

Ispovest Goce Božinovske - Sprečila sam Mirka da se bavi boksom

Mirko Šijan oduvek je imao veliku želju da trenira boks, i to baš, poput njegovog oca. Goca ga je, kako i sama kaže, u toj nameri sprečila...

- Mirko je imao preveliku želju da trenira boks, ali mu ja nisam dala. Zaklela sam ga da, dok sam ja živa, ne trenira taj sport u kom može da se povredi. Mnogo je dobar prijatelj sa Veljkom Ražnatovićem, koji je postao profesionalni bokser. Uvek je hteo da se kao on oproba u boksu. Na sreću, sprečila sam ga - rekla je pevačica za pomenuti list koja je više puta istakla da je njen Mirko izrastao u divnog mladića koji je sada srećan u ljubavi s prelepom Bojanom Rodić. 

Pevačica se nada da će njen sin u novoj godini stati na ludi kamen i oženiti Bojanu Rodić za koju ističe da je dobra i kvalitetna devojka. Nadamo se da će joj se želja u 2021. ostvariti i da će baš poput Cece Ražnatović uživati u ulozi bake...

Goca Božinovska o Bojani Rodić: Ponaša se kao da ima 50 godina!

 

Komentari (0)

Loading