Celebrity News

Sa novom ženom i bebom živi u luksuznom stanu na Vračaru, a evo u kakvim uslovima stanuju prva žena i starija ćerka Ivana Ivanovića (FOTO)

Autor: | 11/12/2022

Ćerka Ivana Ivanovića ove godine navršila je punoletstvo

Sa novom ženom i bebom živi u luksuznom stanu na Vračaru, a evo u kakvim uslovima stanuju prva žena i starija ćerka Ivana Ivanovića (FOTO)

Starija ćerka Ivana Ivanovića sve češće je tema u medijima, a posebno otkako je u februaru ove godine napunila punoletstvo. O Stašinom odnosu sa poznatim ocem sve je odveć poznato, a iako već godinama ne žive zajedno zbog razvoda ovog voditelja od njene majke Zorice njih dvoje su u odličnim odnosima. Dok Staša na neki način jeste deo Ivanovog doma, njena zvanična rezidencija ipak je kraj majke s kojom živi povučeno od medijske pažnje iako će je kao ambiciozna mlada umetnica verovatno tek dobijati.

Instagram

 

Ćerka Ivana Ivanovića sada je otkrila i jedan zanimljiv detalj, verovatno ne razmišljajući previše o tome, kada je na društvene mreže postavila selfi na kojem se vidi unutrašnjost doma u kojem živi s majkom Zoricom. Dom Staše Ivanović je, kao što se stoga može videti, prozračan i svetao, a ona ga krasi sad već prepoznatljivim osmehom.

Pročitajte: Kuhinja u kojoj se spremaju najlepši slatkiši za Lolu i Stašu: Zavirite u luksuzni stan Ivana Ivanovića (FOTO)

Instagram

 

To što je ćerka Ivana Ivanovića ove godine napunila osamnaestu, voditelju je sigurno teško palo ali je ponosan zbog ove činjenice. On je rekao da će Staša ipak zauvek biti "njegova ćuftica" ali joj je i poželeo puno sreće na samostalnom putu koji je pred njom. U međuvremenu je dobio i mlađu ćerku Lolu pa je posvećen njenom odrastanju, a od starije naslednice dobija svu moguću pomoć na tom zadatku.

Komentari (0)

Loading