Lifestyle

Kuhinja u kojoj se spremaju najlepši slatkiši za Lolu i Stašu: Zavirite u luksuzni stan Ivana Ivanovića (FOTO)

Dom Ivana Ivanovića utočište je voditelja od svih problema

Kuhinja u kojoj se spremaju najlepši slatkiši za Lolu i Stašu: Zavirite u luksuzni stan Ivana Ivanovića  (FOTO)

Par godina unazad dom Ivana Ivanovića luksuzna je nekretnina na Vračaru, samom centru prestonice. Dok nije upoznao drugu suprugu sa kojom ima ćerku Lolu, poznati komičar živeo je na Voždovcu, tačnije na Banjici gde je i odrastao.

Pročitajte: Svi se mole za njega: LOŠE VESTI stižu iz doma Ivana Ivanovića, otkazao je sve emisije

Instagram

 

S odlukom da sa Anjom Petrović, lepoticom iz Topole, otpočne život pod istim krovom u Ivanu se rodila ideja da lokaciju promeni, što je rezultiralo kupovinom nekretnine blizu Hrama Svetog Save. Stan obiluje luksuzom, a dekorisan je u crnoj i boji drveta, u industrijskom stilu, u šta su mnogi, prvenstveno njegovi pratioci na " Instagramu " prvi mogli da se uvere. 

Pročitajte: Kaputić Lole Ivanović ostavlja bez daha: Ivan nije žalio para za ovaj modni detalj mezimice, svi komentarišu jedno (FOTO)

Instagram

 

S namerom ili ne, Ivan je pokazao kutak u kom odgaja ćerke Stašu i Lolu, ipak ne sve i toliko detaljno da bi se mogla steći kompletna slika. Nedavno je, međutim, u  javnost dospela još jedna fotografija i to iz kuhinje voditelja nakon čega se mogla dobiti malo šira ideja o tome kako izgleda omiljeni deo stana voditelja u kom prirpema slatkiše za naslednice.

Pročitajte: Možete li da ga prepoznate: Dečak sa slike je danas veoma poznat u Srbiji, a iza ove fotografije krije se teško detinjstvo

Privatna Arhiva

 

Kuhinja se, kako se i očekivalo, slaže stilski sa ostatkom stana. Moderna je i vrlo usklađena. Pretežno se u njoj može videti drvo, rozikasti mesing i medijapan, a poseduje i ostrvo na sredini za kojim voditelj voli da doručkuje i na tom mestu, koliko se po fotografiji može videti, gosti prijatelje.

Pročitajte: Ivan Ivanović povređen, emisije otkazane! Voditelj se oglasio zvaničnim saopštenjem

Instagram

 

Dom Ivana Ivanovića dizajniran je tako da je veliki deo stana namenjen upravo kuhinji i trpezarijskom delu kako bi se porodica i prijatelji okupljali oko trpeze.

Komentari (0)

Loading