Celebrity News

Sin Goge Sekulić uspeo da pomiri roditelje: Pevačica ponovo sa bivšim mužem (FOTO)

Sin Goge Sekulić napunio je četiri godine

Sin Goge Sekulić uspeo da pomiri roditelje: Pevačica ponovo sa bivšim mužem (FOTO)

Predivnom zabavom za najmlađe Goga Sekulić obeležila je sinu Vasiliju Andreju 4. rođendan. Žurci u igraonici, prisustvovao je veliki broj pevačicinih prijatelja i članova porodice, a pojavio se i slavljenikov otac Uroš Domanović. Sin Goge Sekulić dobio je tim povodom sve o čemu je maštao, zeleno-zlatne balone, ukrasne kapice, tortu u obliku žapca, a posebno se obradovao velikom broju drugara koji su zajedno sa njim oduvali svećice sa tradicionalne rođendanske poslastice.

Pročitajte: Goga Sekulić skrhana bolom zbog ponašanja bivše svekrve! Čime je zaslužila da joj priredi OVO?

 

 

Ponosna mama blistala je, a mnogi su komentarisali da je za njen osmeh na licu, osim naslednika, zaslužan i bivši emotivni partner od kojeg samo što se razvela. Nije se očekivalo da će se Goga i njen nekadašnji izabranik ikada više ponovo naći na istom slavlju, ipak ljubav prema sinu ih je ujedinila, te su zajedno učestvovali u celokupnoj organizaciji.

Pročitajte: Raj za Vasilija Andreja - Zavirite u prostrani stan Goge Sekulić u kome sa suprugom i sinom boravi kada je u Srbiji (FOTO)

Instagram

 

Uroš, koji živi i gradi sportsku karijeru u Cirihu doputovao je u Beograd samo tim povodom, na čemu mu je Goga neizmerno zahvalna, na kraju krajeva srećna je što vrlo aktivno, koliko relacija to dozvoljava, učestvuje u odgoju naslednika. Važno joj je da njen sin ima muški autoritet i stekne zdrave navike kojih se Uroš pridržava.

Pročitajte: Ni pare, ni prevara! Goga Sekulić otkrila prave razloge razvoda: Tako je najbolje za sve

 

 

Tako je sin Goge Sekulić u prisustvu oba roditelja obeležio divan dan, koji će dugo pamtiti, a pevačicine reči objavljene ne "Instagramu" raznežile su sve njene pratioce.

 - Sine moj najlepši 💙 Danas je najradosniji dan u mom životu! Neka te dragi Bog luva i da mi budeš zdrav i srećan. VOLI TE TVOJA MAMA. SREĆAN ROĐENDAN

Komentari (0)

Loading