Celebrity News

Tek što su se razveli! Goga Sekulić otkriva šta misli o novoj ljubavi njenog bivšeg muža Uroša

Bivši muž Goge Sekulić, Uroš Domanović, već dve godine živi daleko od sina i supruge, a sada kada je razvod i zvanično obelodanjen, mnogi se pitaju da li je zgodni Uroš već našao novu ljubav

Tek što su se razveli! Goga Sekulić otkriva šta misli o novoj ljubavi njenog bivšeg muža Uroša

Vest da se Goga Sekulić razvodi u domaćim medijima odjeknula je poput bombe. Ipak, oni koji su malo bliže poznavali par odavno su znali da bivši muž Goge Sekulić već neko vreme živi u Cirihu, dok je ona sa sinom u Beogradu.

Pevačica se sada prvi put oglasila nakon razvoda i otrkila sledeće:

- Prosto ta neka daljina. On je u Švajcarskoj, a dete je u Beogradu. Iz nekih naših ličnih razloga koje ne želimo da iznosimo moralo je tako da bude. Nit je meni lako da budem sama sa detetom, nit je njemu lako da bude tamo sam. Da ne bi dolazilo do nekih rasprava, tenzije i loše atmosfere zarad sreće našeg sina mi smo odlučili da ostanemo prijatelji - kratko je opisala odnos sa sadašnjim suprugom.

Pročitajte: Raj za Vasilija Andreja - Zavirite u prostrani stan Goge Sekulić u kome sa suprugom i sinom boravi kada je u Srbiji (FOTO)

Instagram

 

- Ako dete živi sa majkom negde i pripada da bude i majka staratelj, a otac da ga viđe kad god poželi. Mi nismo imali problem, jer smo iako smo se dogovorili na leto da nemamo ništa emotivno. Bili smo zajedno na letovanju i u istoj kući na moru i funkcionisali smo kao familija.

Najteže joj je kako kaže palo da odluku o razvodu saopšti roditeljima:

- Negde je realno bilo da će to da se desi, a sa druge strane nije ni lako. Posebno treba reći roditeljima, manje više šta će ko da kaže, ali s obzirom da su moji 50 godina u braku i da se niko nije razveo u familiji, eto izgleda da sam ja izrod.

Pročitajte: Kakva dama! Goga Sekulić prvi put pokazala majku (FOTO)

Luka Šarac

 

Ipak, kako je bivši muž Goge Sekulić veoma poželjan, mnogi su se zapitali kako će pevačica reagovati ako Uroš nađe novu ljubav:

- Taj neko ako se bude pojavio da bude dobar prema našem sinu i ništa me drugo ne zanima - kratko je poručila za "Kurir".

 

Komentari (0)

Loading