Celebrity News

Kad ti sin kaže da će ti unučiće roditi Sofija Milošević: Majka Luke Jovića konačno otkrila šta misli o snaji (FOTO)

Svekrva Sofije Milošević jednim gestom otkrila sve

Kad ti sin kaže da će ti unučiće roditi Sofija Milošević: Majka Luke Jovića konačno otkrila šta misli o snaji (FOTO)

Reprezentativac Luka Jović i manekenka Sofija Milošević uživaju u svojoj ljubavi iz koje su dobili dva preslatka dečaka uspešno prevazilazeći sva iskušenja i izazove koje profesionalna karijera jednog fudbalera sa sobom nosi. Kako su oboje izloženi budnom oku javnosti, njihova privatnost nezaobilazna je tema u medijima, među kojima i porodični odnosi kao i to kako je svekrva Sofije Milošević prihvatila Lukinu izabranicu. 

Dosta spekulacija na tu temu moglo se u prethodnom periodu pročitati po portalima, a majka Luke Jovića jednom prilikom je istakla kako je jako tužna što se o vezi njenog sina vrlo često i ružno piše i par reči dodala o svojoj snajki:

Pročitajte: SAM JE BIRAO, sada neka živi s tim - Šokantne reči Lukine majke o snaji Sofiji Milošević (FOTO)

youtube printscreen

 

- Ljudi svašta komentarišu, prosto su takvi. Naravno da meni smeta, niko ne voli kada neko kritikuje njegovo dete. Svaki mlad čovek ima pravo na svoj privatan život, da sebi bira partnera kojeg on želi. Ne vidim potrebu drugih da komentarišu, ja sam sebi birala šta sam želela to i on isto radi i svako posle živi sa tim. On je tu da sebi odabere ko mu u tom momentu odgovara, a ja kao majka ću prihvatiti svakoga koga god da on izabere jer to je njegov izbor. Njega volim i voleću svakoga ko je sa njim. Šta će se dalje događati sa tom vezom niko od nas ne može da zna - ispričala je Svetlana Jović nedavno.

Kako zaista stvari stoje te kako se svekrva Sofije Milošević ophodi prema popularnoj manekenki, pokazala je ona najnovijom objavom kojom je na put stala daljim spekulacijama.

Pročitajte: Mali Aleksej konačno došao kod tate u Katar - Porodične fotografije Luke i Sofije sa decom će vas RASPLAKATI

Instagram

 

Naime, na svom "Instagram" profilu Sofija je objavila veoma interesantan story prikazavši punu trpezu domaćih i zdravih namirnica koje je poslala upravo Lukina mama, a uz komentar koliko je sve ukusno, do znanja je stavila zlim jezicima da su njihovi porodični odnosi sasvim u redu.

Komentari (2)

Loading