Celebrity News

Mali Aleksej konačno došao kod tate u Katar: Porodične fotografije Luke i Sofije sa decom će vas RASPLAKATI

Sin Luke Jovića tatina je najveća podrška na Mundijalu

Mali Aleksej konačno došao kod tate u Katar: Porodične fotografije Luke i Sofije sa decom će vas RASPLAKATI

Naše fudbalske reprezentativce na Mundijalu u Kataru podržavaju članovi porodica i brojni prijatelji, a najviše pažnje nesumnjivo privlače njihove lepše polovine koje sa tribina nesebično bodre naš tim. Kako nemaju mnogo prilike da sa svojim voljenima provedu vreme u Dohi, žene srpskih fudbalera u pauzama između utakmica uglavnom vreme provode u šopingu, obilaze suncem okupane plaže i peščane dine što redovno objavljuju na društvenim mrežama. Među najzapaženijima svakako su fotke Sofije Milošević koje broje mnoštvo lajkova i komentara, a to je slučaj i sa najnovijom objavom na kojoj je sin Luke Jovića najveća zvezda.

Naime, supruge reprezentativaca stigle su u srpski kamp kako bi se videle sa svojim voljenima, uputile im reči podrške i po koji zagrljaj i poljubac, a emotivni trenutak kada je lepa manekenka u društvu sina posetila Luku, ona je zabeležila kamerom i objavila na svom "Instagram" nalogu.

Pročitajte: Maćeha sa zadnjim namerama - Društvene mreže gore zbog čestitke koju je Sofija Milošević uputila Lukinom sinu iz prvog braka Davidu (FOTO)

Instagram

 

Koliko se mali Aleksej obradovao kada je ugledao tatu, govore kadrovi na pomenutoj društvenoj mreži i mnogi sa oduševljenjem komentarišu kako je sin Luke Jovića preslatki dečak veselog duha.

Pročitajte: Nakon što mu je Sofija rodila dva naslednika, odnos Luke Jovića prema starijem sinu se drastično promenio, ovo su detalji (FOTO)

Instagram

 

Oni su uživali u predivnoj porodičnoj atmosferi i svima pokazali da su srećna i skladna zajednica, a mališan je čak i hranio tatu kako bi mu ulio dodatnu snagu za naredni i odlučujući meč protiv Švajcarske.

Komentari (0)

Loading