Celebrity News

Zdravko Čolić otkrio kako izgledaju pripreme za velike zagrebačke koncerte

Sve je spremno za 26. i 27. decembar, kada će Čolić pred Zagrepčane izaći sa čak 50 vrhunskih muzičara

Zdravko Čolić otkrio kako izgledaju pripreme za velike zagrebačke koncerte

Neprikosnovena muzička zvezda naših prostora, Zdravko Čolić će održati dva uzastopna koncerta u zagrebačkoj Areni 26 i 27. decembra. Dok je prvi koncert rekordno rasprodat, za drugi koncert dostupan je još mali broj ulaznica. Čolić nastupa u pratnji simfonijskog koncerta, sa posebno odabranim repertoarom.

Indir Merdanović

 

Dok publika i fanovi uvek voljenog Čole, odbrojavaju dane do najiščekivanijih božićno-novogodišnjih koncerata Zdravka Čolića i simfonijskog orkestra, upravo oni, glavni akteri predstojećeg muzičkog spektakla, okupili su se u punom sastavu na jednoj od završnih proba, što je Zdravko podelio i na svom "Instagram" profilu i otkrio kako zvuči ovaj impresivni sastav.

Tokom bogate i zavidne karijere koja traje već pet decenija, Zdravko Čolić nastupio je u svim najvećim koncertnim i sportskim dvoranama, kao i na stadionima širom regiona, ali je tek nedavno odlučio da se okuša u koncertnom programu koji se oslanja na simfonijski orkestar instrumentalnih solista novosadskog Big benda i orkestra opere SNP Novi Sad, u posebno odabranom Čolićevom repertoaru, čije aranžmane ovaj put potpisuje dirigent Fedor Vrtačnik.

Indir Merdanović

 

Koliko se regionalna publika uželela da čuje Zdravka Čolića na velikim koncertima, pokazuje i činjenica da je koncert zakazan za 26. decembar rasprodat za manje od mesec dana. Zbog toga je, na želju i oduševljenje publike, dogovoren još jedan – 27. decembar za koji je ostalo još jako malo ulaznica, dostupnih putem Eventim prodajne mreže.

Komentari (0)

Loading