Celebrity News

Na koga od njih dvoje vam liči? Ovo je jedina fotografija Zdravka Čolića sa roditeljima, majka je lepotica kakva se retko viđa

Roditelji Zdravka Čolića bili su njegova najveća podrška

Na koga od njih dvoje vam liči? Ovo je jedina fotografija Zdravka Čolića sa roditeljima, majka je lepotica kakva se retko viđa

O karijeri naše najveće regionalne zvezde, žive legende Zdravka Čolića, suvišno je govoriti. Vanvremenski hitovi i do poslednjeg mesta ispunjene dvorane govore same za sebe. Sa istim elanom i energijom kao i na početku karijere, on svoju publiku svaki put iznova oduševljava, samom pojavom izaziva ogromnu pažnju, a na slavi kakvu je stekao mogu mu pozavideti i najveće svetske zvezde. Iako popularnost sa sobom nosi veliko breme, te je i privatni život neprestano u žiži interesovanja, najveća zvezda jugoslovenskog muzičkog neba, svoju intimu trudio se da drži što dalje od očiju javnosti. Kako se o njegovoj porodici veoma malo zna, roditelji Zdravka Čolića takođe su tema o kojoj se nije pisalo preterano.

Budući da se javno nisu eksponirali nikada, ko su majka i otac neprikosnovenog Čole i kako oni izgledaju mnogi nisu imali prilike da saznaju, te je stara fotografija koja se pojavila na jednoj društvenoj mreži, a na kojoj je pevač u zagrljaju svojih bližnjih, probudila duboke emocije i najlepša sećanja na neka druga vremena.

Pročitajte: Vanbračni sin Zdravka Čolića godinama bio tajna, evo kako izgleda - Tražiću od njega alimentaciju za sve godine unazad!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dejanbegovic (@dejanbegovic)

 

Reč je o fotografiji nastaloj u Sarajevu u vreme kada se pevač vratio iz vojske. Roditelji Zdravka Čolića sa osmesima na licima dočekali su sina, a prizor koji je ovekovečen ostao je Zdravku jedna predivna uspomena na majku Stanu i oca Vlada.

Popularni pevač, inače veoma je teško podneo gubitak majke Stane koja je preminula 2009. godine i nije krio da mu je to bio najteži period u životu. Godinu dana kasnije, napustio ga je i otac Vlado za kojeg je, kako je isticao, bio izuzetno vezan:

- Kada sam se rodio, moj otac je hteo da mu sin bude zdrav i izabrao mi je ime Zdravko. Kada se rodio moj brat, otac je želeo da se zove Jugoslav, po državi, jer je on bio oficir. Bunio sam se rekavši da ću ga ja uvek zvati Dragan. Imao je sreću da moje ime pobedi. Roditelji su sve učinili kako bi brata i mene izveli na pravi put i sve najbolje su dali nama dvojici. Otac mi je kupio prvi gramofon, prvu gitaru… I sve to od jedne plate, jer je mama bila domaćica – rekao je Zdravko svojevremeno za naš magazin ističući sa ponosom koliko su mu podrške roditelji pružali tokom odrastanja.

Komentari (0)

Loading