Celebrity News

Moj muž je podlegao iskušenjima: Supruga Nenada Okanovića rekla KRAJ, on izdao saopštenje

Autor: | 17/12/2022

Porok Nenada Okanovića nimalo nije bezazlen

Moj muž je podlegao iskušenjima: Supruga Nenada Okanovića rekla KRAJ, on izdao saopštenje

Niko nije mogao ni da nasluti da se jedan od omiljenih i sigurno najsimpatičnijih glumaca sa naše javne scene, popularni sin Dragan koji je među brojnim ulogama najveću slavu stekao upravo tom, u seriji  "Selo gori, a baba se češlja", susreo sa problemom sa kojim je, kako sam kaže, uz podršku porodice i pomoću vere uspeo da se izbori. Da porok Nenada Okanovića nimalo nije bezazlen i kako je uticao na mnoge sfere u njegovom životu, ispričao je glumac u emisiji "Skeniranje" otkrivši kako je do problema sa alkoholom došlo.

- Kad pukne popularnost svi krenu da te razvlače, ajde ovamo, ajde onamo. U svakom društvu hoće da te vide, na svakoj proslavi. Svi žele da budeš tu i naravno tu se pije. Zato je bitno imati stub porodice i prijatelje, da ti kada poletiš kažu: "Druže spusti se malo!" Ja nisam leteo visoko, ali sigurno je da mi je okruženje pomoglo da znam gde je tlo na kojem treba da stojim - ispričao je glumac, a da porok Nenada Okanovića ipak nije nešto čega se on stidi ili pak želi da prikrije govori i negovo priznanje da je bio u iskušenju da vrlo lako podlegne istom:

Pročitajte: Supruga Željana U SUZAMA - Posle dva dečaka i 17 godina braka Nenad Okanović sve iznenadio saopštenjem na Instagramu

ATA Images

 

- Moglo je to da se desi i dešavalo se. Dosta sam pio, zaista jesam. Nije to stvar koju treba skrivati. Problem preterivanja je kada ne znaš više šta radiš. Hvala Bogu to je sada sve došlo na svoje mesto i sada uživam u životu. Bio sam na jednom mestu, sa prijateljima sam išao, da posetimo ljude koji pate od raznih zavisnosti. To nije manastir, ali se ljudi leče pomoću vere, ali bez ikakvog nasilja i agresije. To je zaista divno mesto gde se pomaže ljudima. Zove se "Zemlja živih" i nalazi se blizu Novog Sada. Tamo piše: "Imaj veru i meru". U čemu? U svemu! Čak i u veri. Ni u čemu ne treba preterivati, i mislim da je baš u preterivanju problem. Kada napraviš neku meru onda možeš da uživaš u svemu - istakao je glumac koji je meru u alkoholu pronašao između ostalog i zbog operacije koju je pre nekoliko godina imao, a radi se o problemima sa želudačnom kilom koji su mu zadavali dosta muka, međutim na sreću sve je proteklo kako treba, a glumac je sada potpuno zdrav i spreman za nove radne pobede.

Komentari (1)

Loading