Celebrity News

Na ćerku sam ponosna, a on... Mira Škorić prvi put o zetu, evo kakvi su zaista odnosi u porodici i šta misli o njemu

Ćerka Mire Škorić bavi se naukom, estrada je ne zanima

Na ćerku sam ponosna, a on... Mira Škorić prvi put o zetu, evo kakvi su zaista odnosi u porodici i šta misli o njemu

Kada se ćerka Mire Škorić pre par meseci zavetovala na večnu ljubav svom izabraniku Sebastijanu Kaplareviću svi mediji su o tome pisali. Niko ponosniji tada nije bio od pevačice koja je ceo svoj život posvetila odgoju mezimice, koja danas može da se pohvali diplomom Medicinskog fakulteta, a upisala je i doktorske studije.

Pročitajte: ŽIVOTNI UDARAC: Ugledni hirurg 10 godina bio je u braku sa Mirom Škorić, a onda je oženio nju (FOTO)

Instagram

 

Mada presrećna zbog odluke svoje naslednice da život dalje nastavi udvoje, sa osobom koja joj u potpunosti karakterno odgovara, pevačica za javnost na tu temu nije mnogo govorila. Medijima nije dozvolila da događaj fotografišu, a sve što se u tabloidima i po portalima moglo naći to su slike sa društvenih mreža.

Pročitajte: KONAČNO: Mira Škorić neće više da ćuti, progovorila o SUKOBU sa Cecom! (VIDEO)

Boško Karanović

 

Milica Jeremić, ćerka Mire Škorić ne voli javno eksponiranje stoga su informacije o njenom venčanju i svadbi bile limitirane. Svega par činjenica dospeo je do pevačicinih fanova i to da je Milica ponela predivnu princes haljinu, da je prvi ples odigrala sa ocem, doktorom Vasom Jeremićem, da je dekoracija u restoranu bila magična te da su Mirine kolege bile najveselije i nisu se libile da se late mikrofona i pesmom mladencima požele dug, lep, zajednički život. Sve ostalo, počev od toga kako su se mladenci upoznali, do toga slažu li se zet i tašta ostalo je iza četiri zida Škorićeve koja je za Story nedavno ipak malo odškrinula vrata svoje intime. Dotakla se pevačica ćerke i zeta, otkrila nam je i od koga priželjkuje poljubac u ponoć za Novu Godinu, ispunjenju kojih želja se nada, a za sam kraj priznala nam je kako se snalazi sa udvaračima. Tok intervjua pogledajte u videu ispod.

Pročitajte: Zet za primer! Ćerka Mire Škorić uživa u svakoj sekundi braka, fotografije sa medenog meseca oduševile

Komentari (1)

Loading
Nadica

17:31 18.12.2022

Svaka čast za čerku i treba da budeš ponosna. Ali kako možeš da izvalis u premijeri vikend specijal da ti je idol ona krmača i debilna kulicka i njena majka. Aloooo ženo zar se ne stidiš takve izjave pored onakve divne čerke i njenog muža??? Koji si bre ti nivo , strasno!