Celebrity News

Bila sam uz njega do kraja: Medicinska sestra Srpkinja otkrila kako je izgledao Sinišin poslednji dan pre nego što je zauvek zaspao

Sahrana Siniše Mihajlovića održava se u Rimu po želji porodice slavnog sportiste

Bila sam uz njega do kraja: Medicinska sestra Srpkinja otkrila kako je izgledao Sinišin poslednji dan pre nego što je zauvek zaspao

Sahrana Siniše MIhajlovića okupila je veliki broj slavnih sportista i u njima izazavala najtananije emocije, patnju, bol u duši i suze na licu. Ne plaču svi, ali itekako tuguju što s Mihom neće ponovo izaći na teren, otići u kafanu ili pak popričati o običnim porodičnim stvarima. U glavama prijatelja i porodice, okupljenih oko sanduka pokojnika, roje se misli i nižu uspomene na jednog divnog čoveka, supruga, oca, prijatelja, kuma, prevashodno profesionalca koji je ostavio veliki pečat.

Pročitajte: Sanjao sam svoju sahranu...Reči Siniše MIhajlovića od pre nekoliko meseci slamaju srce

Instagram

 

Mihajlović je poslednje tri godine dosta vremena provodio po klinikama, na terapijama, uprkos tome njegovi najmiliji nastoje da ga pamte samo iz perioda kada je bio pun zdravlja, sa osmehom na licu i pošalicama na usnama. Međutim, i poslednje Mihine dane u rimskoj bolnici "Paideja" kada je utonuo u san i zauvek ih napustio nikada neće zaboraviti. U tim trenucima veliku podršku čitavoj porodici, najpre pacijentu, pružila je medicinska sestra iz Srbije, koja je za Novosti otkrila kako su izgledali ti dani.

- Od kada je smešten u bolnicu bila sam uz njega, uz negu i poštovanje stavila sam pored njega ikonu Svetog Nikole. Bila sam uz njega i njegovu divnu porodicu do kraja - otkrila je ona u kratkom razgovoru, koji je dospeo u javnost dok traje sahrana Siniše Mihajlovića.

Pročitajte: Tvoj Marko... Vanbračni sin oprostio se od Siniše, prizor iz crkve kida dušu FOTO

Instagram

 

Komentari (0)

Loading