Celebrity News

Sreća zbog Bogdanine trudnoće nije dugo trajala: Veljko Ražnatović besan, oglasio se i otkrio šta se desilo u porodici (FOTO)

Problemi Veljka Ražnatovića veliki su

Sreća zbog Bogdanine trudnoće nije dugo trajala: Veljko Ražnatović besan, oglasio se i otkrio šta se desilo u porodici (FOTO)

Tek što je potvrđeno da čeka drugog sina počeli su problemi Veljka Ražnatovića. Sin balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović našao se u bolnoj situaciji koja je čitavu porodicu podigla na noge.

Pročitajte: Cecina svekrva imala je želju koju je pevačica morala da ispuni: Reči Arkanove majke i danas svi pamte, Ceca nije uspela da sakrije

Creative Couple Media

 

Povodom nemilog događaja Arkanov najmlađi sin oglasio se na društvenim mrežama i pratioce ostavio u čudu.  Veljko je, naime, nedavno opljačkan, neko se osmelio da mu "ukrade" identitet na Facebook-u i piše nešto što prvencu estradne umetnice nikada ne bi palo na pamet.

Pročitajte: TRUDNA Bogdana Ražnatović! Ceca postaje baka po drugi put, evo kog pola je beba i koje ime su izabrali (VIDEO)

Boško Karanović

 

U početku kada je to video, budući da sve javne ličnosti imaju fan stranice, sin estradne umetnice nije reagovao. Nažalost, problemi Veljka Ražnatovića zbog osobe koja se predstavlja kao on počeli su da se nižu, te je odlučio da to saseče u korenu.

Na svom "Instagram" profilu javno je raskrinkao dotičnog prevaranta:

 -Fejsbuk nema i profil VeljkoRaz je neka budala sa viškom vremena! Ko je u prilici neka prijavi, hvala!

Pročitajte: Ceca ushićena zbog dolaska drugog unuka, otkrila detalje Bogdanine trudnoće: Deca mi to ne zameraju...

Instagram

 

 

Njegovi fanovi nadaju se da će administratori dotične mreže na vreme reagovati te da se problemi Veljka Ražnatovića neće ponavljati.

Komentari (3)

Loading
Nadica

00:36 30.11.2022

Ijuuu, zamisli ,neko se usudio !!! Ahahaha,zar jednom arkanovcu , cccccc. , Taman posla. MRRRSSSS bre, ko je pa on , tupavi bokser

Лиса

16:54 30.11.2022

Ауууу, много велики проблеми. Пуно већи од оних људи који су 100 пута сиромашнији, који немају за храну ни за топао дом. Сад треба да ми га буде жао зато што се неко на друштвеној мрежи представља као он? Јадно да јадније не може бити...

Tomica

18:41 04.12.2022

Idi begaj! Koga farbate bre? Cica će svo troje dece ekstra udomiti na državne jasle i njihove partnere! Svi u vrhu stranke su se ekstra udomili i svoju decu, verovatno će i kućne ljubimce, ko šiša narod.