Celebrity News

Kosta Kesić je postao fudbaler i pravi dasa! Fotografija sina Dare Bubamare će vas šokirati, zar je prošlo ovoliko godina

Sin Dare Bubamare mamin je najveći ponos

Kosta Kesić je postao fudbaler i pravi dasa! Fotografija sina Dare Bubamare će vas šokirati, zar je prošlo ovoliko godina

Iako već nekoliko godina nisu u bračnoj zajednici iz koje imaju naslednika, Dara Bubamara i Milan Kesić ostali su u sjajnim odnosima, a privrženost, prijateljstvo i razumevanje oni neguju od samog početka pa do danas. Sin Dare Bubamare i Milana Kesića sigurno je najsrećniji zbog savršenog sklada među njegovim roditeljima koji se podjednako trude da mu obezbede svu ljubav, toplinu i odrastanje u zdravom okruženju uprkost tome što porodica nije na okupu.

Upravo tome svedoči i najnovija objava koju je pevačica podelila na "Instagramu" svima stavljajući do znanja da i te kako uživa u porodičnoj atmosferi sa bivšim suprugom i sinom.

Pročitajte: Ovakav stan svi priželjkuju - Zavirite u dom Dare Bubamare u Beogradu, od pogleda sa terase će vam se zavrteti u glavi (Foto)

Instagram

 

Odlučili su ponosni roditelji da počaste jedinca predivnim putovanjem u Španiju, a imajući u vidu da se sin Dare Bubamare ne eksponira javno, te su retke prilike da ga bolje upoznamo, ove fotografije prava su senzacija i očekivano su privukle veliku pažnju javnosti.

Pročitajte: Filter ili istina? Dara promenila lični opis!

 

 

- Moj sin - kratko i jasno napisala je Dara uz emotikon srca, dok je pozirala sa sinom pored katedrale u Barselonia, a predivni komentari samo su se nizali i svi gledaju u Kostu koji je sada već veliki momak.

Isticala je pevačica u više navrata kako je Kosta jedan skroman, kulturan i vaspitan dečak, te da je na njega veoma ponosna, a sada se možemo uveriti i da je izrastao u pravog lepotana koji je po mišljenju mnogih slika i prilika svog oca.

Komentari (0)

Loading