Lifestyle

Ovakav stan svi priželjkuju: Zavirite u dom Dare Bubamare u Beogradu, od pogleda sa terase će vam se zavrteti u glavi (Foto)

Dom Dare Bubamare nekretnina je iz snova

Ovakav stan svi priželjkuju: Zavirite u dom Dare Bubamare u Beogradu, od pogleda sa terase će vam se zavrteti u glavi (Foto)

Luksuzni dubleks na Dedinju prestonički je dom Dare Bubamare. Nekretnina smeštena među vekovima stare vile mesto je u kom je pevačica nakon napornih nastupa i putovanja ranijih godina volela da zanoći. Iako ju je opremila tako da četvoročlana porodica u njoj može da živi njeni ukućani slabo su u noj boravili, stoga je u jednom mementu odlučila da stan i izda. 

Pročitajte: Filter ili istina? Dara promenila lični opis!

Instagram/printsreen

 

Dara se pohvalila da su joj u komšiluku sami umetnici, sportisti, političari, a da u jutarnjim časovima najviše vremena voli da provodi na terasi odakle se prostire neverovatno lepo pogled. 

Pročitajte:Korona ne bira: Slomljena od bola Dara Bubamara potvrdila veliku porodičnu tragediju

Instagram/printsreen

 

Terasa je smeštena na drugom nivou stana zajedno sa kupatilom i čak četiri spavaće sebe. U donjem delu pak smeštene su kuhinja, trpezarija i dnevna soba.

Pročitajte: Ne biste verovali u kakvom luksuzu živi Ivana Peters: Njen dom je kutak iz snova (FOTO)

Instagram/printsreen

 

Pri opremanju nekretnine pevačica se odlučila za crno-belu varijantu uz dodatak ljubičaste boje. Dok je dnevni boravak dosta svetao, kuhinjski elementi su tamni i urađeni od kvalitetnog medijapana. Možda najviše pažnje tu privlače pločice, posebnom tehnikom rađene.

Pročitajte: Stan prepun bolnih uspomena: Ovo je dom Mine Lazarević u kom sama odgaja troje dece (FOTO)

Instagram/printsreen

 

Dom Dare Bubamare divno je i sa ukusom opremljen, retko ko bi bilo šta u njemu menjao, reč je, međutim, samo o još jednoj u nizu nekretnina u posedu pevačice.

Komentari (0)

Loading