Celebrity News

Ljudi, ja sam se ZALJUBILA: Evo ko je osvojio srce Mire Bobić Mojsilović, sve je priznala (VIDEO)

Emotivni život Mirjane Bobić Mojsilović oduvek je zanimljiv javnosti

Ljudi, ja sam se ZALJUBILA: Evo ko je osvojio srce Mire Bobić Mojsilović, sve je priznala (VIDEO)

Dugo je emotivni život Mirjane Bobić Mojsilović bio tajna za javnost. Nakon što je vrlo mlada ostala bez muža, lekara Ljubomira Buce Mojsilovića, književnica na temu ljubavi za medije godinama nije mnogo govorila. Potrebno je bilo da prođe određeno vreme da zaleči rane, a kada se to dogodilo sve što je do tog momenta razaralo njenu dušu pretočila je u romane bestselere, od kojih su pojedini prerađeni u scenarija zarad predstava i serija.

Pročitajte: Medeni mesec ćerke Mirjane Bobić Mojsilović je potpuno drugačiji od svega što smo očekivali (foto)

Instagram

 

Po pisanju štampe i portala, od momenta kada je dopustila da se slatke emocije ponovo nastane u njeno srce Mira niti jedan jedini dan nije provela da nije nekoga svojim šarmom zavela ili pak dozvolila da je zavedu. Spekulisalo se koji su to državnici, glumci i reditelji bili ludo zaljubljeni u nju, ipak od nje se nije moglo nikada čuti da ponovo voli. Kada smo nedavno Miru sreli na otvaranju jedne vinarije pitali smo je upravo to, da li je napokon nekome pošlo za rukom da poput Buce zasluži njeno poverenje i ljubav i evo šta nam je kazala.

Pročitajte: Emotivni život Mirjane Bobić Mojsilović uzbudljiviji je nego ikad pre, srce književnice kuca za OŽENJENIM GLUMCEM: Pogledajte slike iz hotela, prvi put uhvaćeni zajedno

Komentari (0)

Loading