Celebrity News

Srce Mire Bobić Mojsilović kuca za OŽENJENIM GLUMCEM: Pogledajte slike iz hotela, prvi put uhvaćeni zajedno

Emotivni život Mirjane Bobić Mojsilović glavna je tema portala

Srce Mire Bobić Mojsilović kuca za OŽENJENIM GLUMCEM: Pogledajte slike iz hotela, prvi put uhvaćeni zajedno

Spisateljica nakon smrti supruga i tragedije koja je zauvek ostavila ožiljak na njenom srcu, smogla je snage da život nastavi dalje sama i bori se za budućnost svoje ćerke, a emotivni život Mirjane Bobić Mojsilović po svemu sudeći ona je stavila po strani. Dugo ni u jednom muškarcu književnica nije uspevala da pronađe sronu dušu, a iako je do toga dolazilo, javnost je ostala uskraćena za detalje. Svoje skrivene emocije iskazivala je poezijom, a kako je jednom prilikom istakla, zbog ćerke se više nije udavala.

- Bilo je ljubavi u mom životu, strasti i ludila i svega, ali očigledno nikada nisam htela da se udam. Svesno sam birala muškarce s kojima nisam mogla da ostvarim tu vrstu veze, da ne bih ugrozila svoju ćerku. Za dete je ta situacija uvek potresna i ono je uvek oštećeno - iskrena je bila Mirjana, koja je ćerku ove godine udala.

Da li se na temu emotivni život Mirjane Bobić Mojsilović sada nešto promenilo, nije poznato, a interesovanje javnosti ne jenjava, pa iz tog razloga tajni susret književnice i jednog poznatog glumca nije mogao promaći oštrom oku pripadnika sedme sile.

Pročitajte: Preminuo je godinu dana od rođenja ćerke - Zgodni lekar, evo ko je bio muž Mire Bobić Mojsilović

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Naime, Mirjana i Nebojša Milovanović susreli su se nedavno u jednom poznatom beogradskom hotelu, srdačno se pozdravili, a zatim su se uputili do kafea, gde su proveli oko sat vremena u prijatnom razgovoru. Iako nije poznato o čemu su njih dvoje razgovarali, pretpostavke su da je jedna od tema bila i serija "Azbuka našeg života", za čiju drugu sezonu će inspiracija biti Bobićkina knjiga "Tvoj anđeo čuvar".

Ono što je svakako svima zapalo za oko jeste da su se svojim tamno odabranim outfitima Mira i Nebojša savršeno modno uskladili, a prema pisanju medija iz nekog razloga trudili su se da ne privuku veliku pažnju prisutnih, te su se užurbanim koracima uputili niz stepenice kako bi na miru porazgovarali.

 

Komentari (0)

Loading