Celebrity News

Rekao je “Mama imam RAK”: Ovo je sin Slavice Đukić Dejanović zbog kog se slomila usred emisije (FOTO)

Sin Slavice Đukić Dejanović doktor je ginekologije

Rekao je “Mama imam RAK”: Ovo je sin Slavice Đukić Dejanović zbog kog se slomila usred emisije (FOTO)

Ljubav prema medicini sin Slavice Đukić Dejanović nasledio je od političarke i bivše ministarke zdravlja. Dušan Đoković ugledni je lekar koji je osnovne studije završio u Beogradu, a kada je došlo vreme da magistrira otputovao je u inostranstvo, gde je ubrzo po okončanju školovanja našao i zaposlenje.

Pročitajte:Nije želela klasičnu venčanicu: Ovako je Slavica Đukić Dejanović devedesetih stala pred matičara FOTO

ATA Images

 

Sin Slavice Đukić Dejanović godinama već Portugal smatra svojim domom. Tamo je doživeo predivna iskustva, nažalost susreo se i sa onima koje priželjkuje da zaboravi. Jedan od onih trenutaka koje bi voleo da izbriše iz memorije je momenat kada je saznao da boluje od teške bolesti. Isto to priželjkuje i Slavica koja je o bolesti sina prvi put javno progovorila nedavno u emisiji "Balkanskom ulicom" Vesne Dedić. 

‒ Imala sam dve situacije u životu kada sam bila jako tužna. Jedna je kada mi je umro tata, ali to je bilo nekako prirodno, a druga kada mi je sin javio da ima tumor i da treba da se operiše. Sve se dobro završilo, posle pet godina i kontrola, ali to je zaista za mene bio poraz. Od tada nisam ista žena, sistem vrednosti u mom životu potpuno se promenio. Otišao je na dežurstvo, uradio je sebi ultrazvuk i u ponoć mi javio: „Mama, ja imam karcinom“. Rekla sam mu: „Ne pričaj gluposti“. Odmah sam otišla u Lisabon, a on je sutradan već bio operisan. U pitanju je bila početna faza tumora ‒ ispričala je Slavica

Pročitajte: Obuća je njen fetiš: Cipele Slavice Đukić Dejanović nećete videti na još nekome, ikona stila (foto)

cuf

 

Sin Slavice Đukić Dejanović plod je fakultetske ljubavi političarke i njenog kolege. Zdravlje ga danas odlično služi te pomaže izlečenju drugih ljudi i vrlo je uspešan u tome.

Komentari (0)

Loading