Celebrity News

Srce će pući: Porodica Siniše Mihajlovića skrhana, obistinile su se najgore slutnje

Zdravlje Siniše Mihajlovića upitno je, piše dnevna štampa

Srce će pući: Porodica Siniše Mihajlovića skrhana, obistinile su se najgore slutnje

Tri i po godine zdravlje Siniše Mihajlovića pod znakom je pitanja. Bivši fudbaler i jedan od najboljih trenera zbog borbe sa leukemijom gotovo svakoga dana proteklih par godina prolazio je kroz tešku ličnu borbu, te se prvo moglo čuti da je izuzetno loše. Jedno vreme se pisalo da se javio na vreme te da će ishod lečenja biti pozitivan, u jednom momentu se čak govorilo i o njegovom potpunom ozdravljenju, nažalost otkako se bolest vratila pozitivne procene po pitanju oporavka su sve ređe.

Pročitajte: Fotografija omota i njegov izgled će vas šokirati: Siniša Mihajlović snimio album sa OVOM folk pevačicom

Instagram

 

Činjenica da je Mihajlović borac i neko ko se ne predaje lako dovela je do ubeđenja da će i ovoga puta on bitku pa i rat dobiti, ali kako su prognoze iz dana u dan sve pesimističnije, čini se da su se njegova porodica i brojni fanovi pomirili sa onim što sledi. Od navijača Bolonje, na čijem čelu kao trener je Siniša dugo bio, pristigle su najnovije vesti:

- Porodica nas obaveštava, ali nažalost nema dobre vesti. Danas se molimo za njegov život - napisali su u saopštenju na Tviteru i sve šokirali.

Pročitajte: Praznik u Rimu: Luksuzni dom Siniše Mihajlovića izgleda nestvarno, novogodišnja jelka ostavlja bez daha FOTO

Instagram

 

Šok je usledio iz razloga što bivša fudbalska zvezda ne miruje. Uprkos tome što se piše da je zdravlje Siniše Mihajlovića nakon drugog ciklusa hemoterapija upitno, što je najverovatnije i istina, on izlazi, druži se sa prijateljima, putuje i ne haje mnogo za prognoze. Mnogi tvrde da zasigurno Siniša zna nešto što drugi ne znaju, da veruje u snagu svog sportskog organizma da će se i ovoga puta izboriti i ostaviti ga u životu zarad njegovo šestoro dece i unučice koja tek što je došla na svet. Svi se mole za talentovanog Srbina, koji je je mnogo radosti doneo kako srpskim tako i italijanskim navijačima,a  najpre svojoj porodici koja je u ovim danim čvrsto uz njega.

 

Komentari (0)

Loading