Celebrity News

Prva zajednička fotografija: Anđelka Prpić i otac njenog budućeg deteta ne mogu da sakriju osmeh, evo kako on izgleda (FOTO)

Autor: | 24/12/2022

Partner Anđelke Prpić izgleda ovako

Prva zajednička fotografija: Anđelka Prpić i otac njenog budućeg deteta ne mogu da sakriju osmeh, evo kako on izgleda (FOTO)

Otkako je sinoć odjeknula vest da je glumica Anđelka Prpić u drugom stanju, sve više intriga izaziva onaj deo o tome ko je otac deteta, odnosno novi partner Anđelke Prpić. Kako su domaći mediji brzo preneli, zatrudnela je sa najboljim prijateljem njenog bivšeg muža i njegovim kumom na venčanju na kojem je upravo glumica bila mlada. Nedugo nakon Anđelkinog razvoda, kum njenog bivšeg muža ušao je s njom u stratsvenu vezu iako je i sam bio u vezi dugoj preko čitave decenije. Partnerku je navodno ostavio, a Anđelki je napravio dete koje ona trenutno čeka.

Instagram

 

Uprkos svim ovim informacijama, nije bilo lako saznati tačan identitet čoveka koji je sada partner Anđelke Prpić, ali jedna fotigrafija ih je odala. U pitanju je izvesni Marko Ž. a pre nego što je ušao u romansu sa glumicom godinama je bio njen prijatelj, dok je bila u braku s njegovim kumom. Da li su simpatije i tada tinjale ili su naklonost koju gaje jedno prema drugom otkrili tek odnedavno nije poznato. Ipak, dete koje zajedno čekaju dokaz je da šta god se među njima dogodilo, nije nimalo neozbiljno.

Pročitajte: Prva fotografija TRUDNIČKOG STOMAKA: Uslikana Anđelka Prpić, drugo stanje joj tako lepo stoji

Instagram

 

Fotografija na kojoj možemo videti kako izgleda partner Anđelke Prpić i otac deteta koje ona sada čeka datira iz vremena kada je glumica još bila udata. Njen bivši muž ne bi imao pravo da se ljuti jer je brak uveliko iza njih, iako je upitno da li će njegov najbolji prijatelj to i ostati. Marka navodno to trenutni nimalo ne zanima, on je van sebe od sreće što će sa Anđelom dobiti dete i celu porodicu je obavestio o srećnim vestima, iako su se i on i glumica nadali da ovo ipak neće stići do javnosti.

Komentari (1)

Loading