Celebrity News

Prva fotografija TRUDNIČKOG STOMAKA: Uslikana Anđelka Prpić, drugo stanje joj tako lepo stoji

Autor: | 24/12/2022

Trudna Anđelka Prpić pokazala je svoje izdanje u drugom stanju

Prva fotografija TRUDNIČKOG STOMAKA: Uslikana Anđelka Prpić, drugo stanje joj tako lepo stoji

Vest da je trudna Anđelka Prpić nastavlja da bude glavna tema u domaćem šou-biznisu jer ne samo da je takva novost sama po sebi uvek razlog za snažne reakcije i brojne čestitke, već je u slučaju poznate glumice zanimljivo da do sada uopšte nismo znali ni da ima partnera nakon što se razvela, a kamoli da je veza toliko ozbiljna da je s njim ostala u drugom stanju. Sada se, stoga, obraća pažnja na svaki detalj kada je Anđelka u pitanju, a otkako se prvi put nakon velike objave pojavila u javnosti u centru pažnje bio je njen trudnički stomačić.

Instagram

 

Da je trudna Anđelka Prpić već se može nagovestiti i golim okom, a kratka bela haljina koju je obukla povodom jednog javnog nastupa samo je dodatno naglasila tu činjenicu. Trudnički stomak Anđelke Prpić zbilja se već nazire, iako je jasno da je glumica tek u ranoj fazi trudnoće s drugim detetom.

Pročitajte: Zgodan, moćan, prava FACA! Ovo je otac bebe Anđelke Prpić, jasno je što ga je krila

Instagram

 

Iz braka koji je okončan pre dve godine glumica je dobila sina Jakšu, a sada drugo dete čeka sa prijateljem koji je čak bio na njenoj svadbi s bivšim mužem, što je dodatno iznenadilo mnoge, a negde se čak piše da je njenom mužu on bio venčani kum. S njim je trudna Anđelka Prpić, ali glumica sve detalje još uvek čuva za sebe. Ipak, mediji spekulišu da je Anđelka u vezi sa ocem svog budućeg deteta već neko vreme, a da je on zbog glumice ostavio partnerku s kojom je bio jedanaest godina u vezi.

Komentari (0)

Loading