Celebrity News

Posle 15 godina, BILO JE VREME: Leontina više ne krije sreću, ovo je NAJRADOSNIJI DAN (VIDEO)

Autor: | 25/12/2022

Pevačica Leontina intervju je dala na snimanju Novogodišnjeg programa RTS

Posle 15 godina, BILO JE VREME: Leontina više ne krije sreću, ovo je NAJRADOSNIJI DAN (VIDEO)

Pevačica Leontina Vukomanović bila je nedavno gošća Radio Televizije Srbije u Košutnjaku gde se snimao novogodišnji program. To je bila prilika da okupljenim medijima ispriča i na čemu još trenutno radi u svom profesionalnom životu, a kao nezaobilazna tema u tom smislu našle su se "Pinkove zvezdice". Međutim, pop umetnica osvrnula se i na teška životna pitanja poput opstanka u vreme finansijske krize pa je iskreno odgovorila na pitanje kako se s njom nosi.

Pročitajte: Dom Leontine Vukomanović je prava ženska oaza boja: Zavirite u njen i Lucijin prostor, jedan detalj vas neće ostaviti ravnodušnim

- Novogodišnja želja mi je da kupim novi auto posle petnaest godina, bilo koji da može da preveze mene, dete, mačku, psa i zeca. Kriza me je uhvatila kada sam se u avgustu vratila sa mora, tamo negde posle 15. avgusta kad sam krenula u prvu kupovinu. Tada sam bila pomalo deprimirana i sećam se da sam svojim kolegama na poslu rekla "ovo neće biti dobro". To i sada mislim, kupila sam i neke zalihe, nisu to neke količine, na primer četiri kilograma brašna, to nekome nije mnogo ali meni koja ga nikada ne koristi jeste. Kao dete osamdesetih, bojim se praznih rafova, ne bih volela da se to dogodi i našoj deci - iskrena je bila Leontina, a šta je još ispričala saznajte u videu iznad.

Komentari (0)

Loading