Lepota

Ošišala svoju dugu plavu kosu DO GLAVE i ofarbala se u tamno! Šokantna promena Leontine Vukomanović, evo kako izgleda (FOTO)

Frizura Leontine Vukomanović nenadano je dospela u prvi plan

Ošišala svoju dugu plavu kosu DO GLAVE i ofarbala se u tamno! Šokantna promena Leontine Vukomanović, evo kako izgleda (FOTO)

Dopadljivim pesmicama, brzog ritma Leontina Vukomanović otpočela je karijeru, a nije dugo vremena prošlo kada se osim mikrofona ona latila pera i klavijatura i krenula da piše numere za sebe i druge. Tako su nastali hitovi, ne zna im se broj, za koje je pop zvezda kasnije dobila značajne nagrade, pozicirajući se pritom na estradnom nebu. Mnogo se tokom godina rođena Požarevljanka profesionalno nadogradila, a evidentno je da je i njen fizički izgled pretrpeo neke promene. Frizura Leontine Vukomanović prva je stavka koju je pevačica korigovala, po mišljenju mnogih nabolje.

Pročitajte: Drugarice, PROKLETNICE, zašto sa mojim BIVŠIM: Kako je Goca Tržan slomila srce Leontini (FOTO)

youtube printscreen

 

Naime, kada je uplovila u pevačke vode Leontina je imala građu devojčice, a frizuru na muško ošišanu i u  braon obojenu. Tih godina, 90-te su u pitanju, to je bilo moderno, te je najpre zbog glasa i vrcavih pesama a zatim i izgleda pevačica privukla veliku pažnju javnosti.

Pročitajte: On u patikama, ona u venčanici snova: Nikad viđene fotografije sa venčanja Leontine i Filipa Pata, izbor kume će vas posebno iznenaditi

youtube printscreen

 

Nije dugo potrajao taj njen način stilizovanja, kosu je Leontina pustila, ofarbala je u plavo, zbog čega su retki oni koji se sećaju njenog izdanja s početka karijere. Frizura Leontine Vukomanović iz mladosti retko se danas može videti, možda kod metalaca, bajkera i pankera, ali pevačica se njome ponosi kao i čitavim tim periodom profesionalnog građenja.

 

Komentari (0)

Loading