Celebrity News

U jednom trenutku nam se sve nagomilalo… Kristina Radenković o izazovima roditeljstva i braka

Autor: | 25/12/2022

Suprug Kristine Radenković i voditeljka izgradili su skladan odnos ali sada su naišli na najveću prepreku

U jednom trenutku nam se sve nagomilalo… Kristina Radenković o izazovima roditeljstva i braka

Odnos koji nevenčani suprug Kristine Radenković i poznata voditeljka Javnog servisa neguju već osam godina uvek se činio kao vrlo stamen i stabilan. Zajedno su dobili dvoje dece, ćerku Taru i sina Rogana, a partnera Nikolu Radojevića voditeljka je upoznala pukom slučajnošću. Naime, Kristina je jednom prilikom ispričala da je za sve "kriv" jedan izgubljeni pas.

Instagram

 

Suprug Kristine Radenković kao da joj je bio suđen.

- Nikola i ja upoznali smo se slučajno, i to na ulici dok je on tražio izgubljenog psa, a ja šetala svoje dve kuce. Kako sam jako slaba na životinje, dala sam se u akciju da mu pomognem. Kada sam ga tokom traženja srela još jednom, dao mi je svoju vizit kartu, a ostalo je istorija - izjavila je ona pre nekoliko godina.

Pročitajte: Neopisive emocije: Kristina Radenković nije mogla da zadrži suze u emisiji

 

 

Međutim, nakon toliko godina sklada i ljubavi, ove godine naišli su i prvi problemi koje su suprug Kristine Radenković i voditeljka navodno premostili, a za sve je odgovoran manjak vremena koji su oboje imali. Sve se desilo pre samo mesec dana.

- Muž mi je, što bi rekli onako kolokvijalno, car. Ova godina je stvarno bila za njega veoma izazovna. Prvo sam radila “Pesmu za Evroviziju”, pa Evroviziju, “Leto u Srbiji”, pa Svetsko prvenstvo, ali stvarno mi je mnogo izlazio u susret. Imali smo jednu malu krizu u novembru kada se sve nagomilalo i on nije mogao ni svoj posao da obavlja, ali smo tada angažovali dadilju. Sada je opet sve u redu. Veliku podršku mi pruža, pogotovo tu logističku da bih ja mogla da se bavim svojim poslom. Kada su on i deca dolazili kući, ja sam išla na “Biser pustinje” i vraćala se kasno uveče – ispričala je Kristina u emisiji “Kec na jedanaest” na K1 televiziji.

Komentari (0)

Loading