Celebrity News

Reći ću vam ISTINU o Jeleni Đoković: Ova poznata pevačica je prva komšinica Novakove supruge, nije birala reči o njoj (FOTO)

Autor: | 25/12/2022

Supruga Novaka Đokovića ostavila je jak utisak na pevačicu

Reći ću vam ISTINU o Jeleni Đoković: Ova poznata pevačica je prva komšinica Novakove supruge, nije birala reči o njoj (FOTO)

Ako vam do sada to nije bilo poznato, dve žene koje su domaćoj javnosti veoma dobro poznate žive jedna do druge, doduše, samo onda kad je jedna od njih u Beogradu. Naime, supruga Novaka Đokovića i poznata pevačica Milica Pavlović prve su komšinice budući da stanuju u istom elitnom beogradskom stambenom kompleksu. Jelena Đoković i Milica tako su se vremenom zbližile, pa ne čudi što je pevačica bila odabrana da svojom poznatom energijom uveliča venčanje Noletovog brata Đorđa Đokovića koje je održano ovog leta.

Profimedia

 

Tako su se otprilike bolje upoznale supruga Novaka Đokovića i Milica Pavlović, a pevačica je bila polaskana što je nastupila na tako važnom događaju za porodicu Đoković.

- Mnogo mi je drago što sam bila deo te lepe priče i verujte mi prve dve pesme sam se pravila dama. Kasnije sam toliko uživala i provodila se kao da nisam došla da pevam - ispričala je Milica i zatim odgovorila na pitanje kakva je, po njenom utisku, supruga Novaka Đokovića.

Pročitajte: Novak i Jelena na svadbi svog kuma u izdanju koje je zapalilo mreže: Evo šta se sad zamera supruzi najslavnijeg svetskog tenisera (FOTO)

Boško Karanović

 

- Kada sam došla u Beograd prijateljice su me pitale kakva je Jelena. Ono što sa vama mogu da podelim jeste da žena ima neku energiju koju ne možete da ignorišete, jako specifičnu, prijatnu, ali... ma, dopada mi se baš - rekla je Milica za Blic.

Komentari (0)

Loading