Moda

Novak i Jelena na svadbi svog kuma u izdanju koje je zapalilo mreže: Evo šta se sad zamera supruzi najslavnijeg svetskog tenisera (FOTO)

Izgled Jelene Đoković tema je o kojoj se više nego dovoljno proteklih godina raspravljalo, a sada je na red došlo da se komentarišu modni izbori slavnog tenisera

Novak i Jelena na svadbi svog kuma u izdanju koje je zapalilo mreže: Evo šta se sad zamera supruzi najslavnijeg svetskog tenisera (FOTO)

Kakav je izgled Jelene Đoković, odgovara li njen modni izbor situaciji, zašto sve više govori o održivoj modi i tvrdi da u odevanju ne preferira skupocene komade kao nekada, sve su to pitanja na koja su mediji i javnost proteklih nekoliko godina probali da pronađu odgovore. Osim činjenice da se prezasitila skupocenog nakita, još skupljih unikatnih kreacija istaknutih svetskih umetnika, ni do jednog više zaključka niko nikada nije uspeo da dođe. Uprkos jednostavnim komadima koje preferira, odsustvu make upa i do detalja uređene frizure, gde god da se pojavi supruga najboljeg tenisera na svetu privlači pažnju i daje šlagvort da se o njenom stajlingu govori, što najčešće čine modni stručnjaci. Interesantno je da se tokom svih godina nikada niko do sada nije pozabavio modnim odabirom prvog reketa sveta. Podrazumevalo se da su na njemu uvek vredni sportski komadi, sat koji košta bar kao jedna veća garsonjera u centru Beograda, ali niko se nije drznuo da više govori o njegovom načinu odevanja u privatne svrhe, da li je ili nije uskladio cipele i naočare ili pak košulju sa sakoom. Jedinstvena prilika da se malo više pozabavimo tom temom stvorila se danas na dan svadbenog veselja Novakovog kuma Nevena Markovića. 

Pročitajte: Svi ih žele, a ona ih ima! Cipele Jelene Đoković su apsolutni modni hit ove sezone (FOTO)

Ata Images

 

Teniser i njegova izabranica na zabavu organizovanu u hotelu Paviljon na Dorćolu pojavili su se, mnogi će verujemo zaključiti, kao da su krenuli Jelena u šetnju gradom, a Novak na dnevni koktel. Odsustvo elegantnih haljina, potpetica ili pak svečanog odela u Novakovom slučaju, govori u prilog tome da bračni par za ovu važnu svečanost nije baš mnogo vremena izdvojio. Jelena se čak u to ime nije potrudila ni da uredi frizuru, već je samo pokupila kosu u neobaveznu punđu.

Pročitajte: Neponovljivo! Izgled Jelene Đoković ponovo u centru pažnje (FOTO)

Ata Images

 

Na osnovu svega da se zaključiti da se Novak i Jelena ne vode onom narodnom da "Kum nije dugme" ili možda grešimo. Možda je baš kum insistirao na ležernosti, te su se potrudili to da ispoštuju. U svakom slučaju ponevši lanene komade garderobe njih dvoje su, kao i uvek, bili vrlo modno usklađeni.

Komentari (1)

Loading
Gogo BG

09:12 30.04.2022

Meni je Novak obucen u trendu. Nnegova supruga je kao "bakica", nekako joj ne stoji ova kombinacija. Definitivno ona nema stila!