Celebrity News

Milan Marić u ulozi života: Pogledajte prvi trejler za seriju u kojoj glumi Žarka Lauševića

Gluma je tek malo manje od života

Milan Marić u ulozi života: Pogledajte prvi trejler za seriju u kojoj glumi Žarka Lauševića

„Šta je gluma…to je mnogo više od posla, a samo malo manje od života” - rečenica je koju najbolji jugoslovenski glumac Ivan Maslać više puta ponavlja tokom osam epizoda serije “Pad”, rađene po motivima knjige Žarka Lauševića “Godina prođe, dan nikad”, a čiji je prvi trejler objavljen danas.

Pod rediteljskom palicom Bojana Vuletića, a sa Milanom Marićem u glavnoj ulozi, od 21.01. svake subote i nedelje na Superstar TV, očekuje nas prikaz jednog tragičnog dogadjaja iz ‘90ih godina, koji nedvosmisleno ukazuje na moralni, duhovni i konačno fizički pad cele jedne zemlje.  

FIREFLY PRODUCTIONS - PROMO

 

Raspad bivše Jugoslavije i rat, sankcije i siromaštvo, hiperinflacija i svakodnevno nasilje u celom društvu, obeležili su devedesete godine prošlog veka, a ujedno daju i vremenski okvir radnje serije. Ova nedvosmisleno i po svemu drugačija serija, samo kao polaznu tačku uzima tragičan događaj koji se odigrao u Podgorici 1993, a zapravo nas vodi kroz puteve duše jednog umetnika, koji u stvarnom životu počinje da proživljava lične borbe koje je do tada izvodio samo na pozornici.

FIREFLY PRODUCTIONS - PROMO

 

Pored Milana Marića gledaćemo i Borisa Isakovića, Mimu Karadžića, Milicu Janevski, Anđelu Jovanović, Ljubomira Bandovića, Dubravku Drakić, Dragana Marinkovića Macu, Krešimira Mikića, Izudin Bajrović, Slavka Sobina, Kemala Rizvanovića, dok autorsku ekipu čine reditelj i scenarista Bojan Vuletić i scenarista Petar Mihajlović, direktor fotografije Dušan Joksimović, scenograf Aljoša Spajić i kostimograf Dragica Laušević.

FIREFLY PRODUCTIONS - PROMO

 

Produkcijska kuća Firefly i Telekom Srbija stoje iza ovog originalnog TV formata.

FIREFLY PRODUCTIONS - PROMO

 

Komentari (0)

Loading