Celebrity News

PRINOVA: Milan Marić je objavio PRELEPE VESTI, prava stvar da učvrsti vezu sa Bjelinom ćerkom! Ovo je za VEČNOST (FOTO)

Ljubav Milan Marić gaji prema glumi, porodici, prijateljima, životinjama, svojoj izabranici, životu uopšteno

PRINOVA: Milan Marić je objavio PRELEPE VESTI, prava stvar da učvrsti vezu sa Bjelinom ćerkom! Ovo je za VEČNOST (FOTO)

Nije tajna da poslednijh godinu i po dana pažnju i ljubav Milan Marić poklanja Miji Bjelogrlić. Ćerku Dragana Bjelogrlića on je upoznao prilikom rada na filmu "Toma", a budući da su im se energije istoga momenta poklopile nikoga nije začudilo kada su se ubrzo među njima rodila i jaka osećanja.  

Pročitajte: Na ovo je Mia Bjelogrlić pala! Razgolitio se Milan Marić, mišići sevaju na sve strane: Obožavateljke u transu (FOTO)

Luka Šarac

 

Svašta se tokom godinu dana pričalo i pisalo o novopečenim emotivnim partnerima i njihovoj ljubavi. Jedno vreme se čak govorilo i da su vezu, pod pritiskom medija, okončali, da su se potom i pomirlii, nažalost nijedna spekulacija na pomenutu temu nije potvrđena niti demantovana, zbog čega je javnost ostala uskraćana za informaciju šta se među njima zapravo dogodilo i u kakvom su sada statusu.

Pročitajte: Golišav Milan Marić na plaži je sve što treba da vidite danas: Pogledajte kako zavodnik izgleda bez majice (FOTO)

Luka Šarac

 

Da su u njihovim životima prisutne samo lepe vesti obavestio je nedavno javnost Marić, pohvalivši se na "Instagram" profilu novim članom porodice. Naime, Milan se slikao sa predivnim psom i napisao:

- Za kraj dana nešto lepo.

Pročitajte: Milan Marić otvorio dušu, ljubav se ugasila: Svaki raskid je težak...

Instagram

 

Ljubav Milana Marića prema psima svima je dobro poznata. On je, naime, pre par godina ostao bez kućnog ljubimca Ajka kojeg je dobio za 18. rođendan i koji mu je bio saputnik i saučesnik , zbog čega je dugo tugovao. Novi pas predivno je iznenađenje za njega i nova radost porodice.

Komentari (0)

Loading