Celebrity News

Čizmice Katje Lazukić su kao za Dizni princezu: Natašina ćerka prava zvezda novogodišnje proslave, fotke će vas raznežiti

Mlađa ćerka Nataše Bekvalac uživa u novogodišnjoj čaroliji

Čizmice Katje Lazukić su kao za Dizni princezu: Natašina ćerka prava zvezda novogodišnje proslave, fotke će vas raznežiti

Novogodišnja euforija zakucala je na vrata pop dive Nataše Bekvalac koja se potrudila da porodični dom ulepša predivnom dekoracijom kako bi u prazničnoj čaroliji uživala sa svojim naslednicama. Raskošna jelka, lampice i ostali detalji učinili su da sve izgleda poput bajke, a da čarolija bude potpuna pobrinula se mlađa ćerka Nataše Bekvalac.

Naime, pevačica je otvorila vrata svog doma pratiocima i podelila sa njima delić novogodišnje atmosfere u kojoj je Deda Mraz bio počasni gost, a najviše mu se obradovala malena Katja koja je za njegovu posetu odabrala i poseban stajling.

Instagram

 

Pohrlila je mlađa ćerka Nataše Bekvalac u njegov zagrljaj odevena u bordo preslatku haljinicu, a za oko nisu mogle da nam ne zapadnu Katjine srebrne čizmicice na potpeticu, specijalno odabrane za ovu posebnu priliku. 

Instagram

 

Poput malene princeze pozirala je ona u savršenom novogodišnjem stajlingu i sa neodoljivim osmehom na licu koji nesumnjivo u dom Nataše Bekvalac unosi najviše pozitivne atmosfere, a brojni pratioci oduševljeni prizorom, komentarisali su kako je ćerka Nataše Bekvalac preslatka devojčica i prava modna ikona koja je od malih nogu krenula maminim stopama.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading