Celebrity News

Potresne scene na Novom groblju! Neutešni Futa poslednji put se oprašta od sina Laće: Suze same idu (FOTO)

Otac Milana Radulovića Laće neutešan je

Potresne scene na Novom groblju! Neutešni Futa poslednji put se oprašta od sina Laće: Suze same idu (FOTO)

Tekstopisac Milan Radulović Laća, preminuo je iznenada pre dve nedelje u Tel Avivu i ostavio čitavu domaću javnost u neverici i šoku, a danas na Novom groblju u Beogradu on će biti ispraćen na večni počinak gde je već veliki broj ljudi počeo da se okuplja. Među prvima stigao je vidno potrešen otac Milana Radulovića Laće, Aleksandar Futa Radulović u pratnji porodice.

Pročitajte: Tragedija! Sin Marine Tucaković iznenada preminuo!

Ata Images

 

Futa je jedva smogao snage da uđe na kratko u kapelu i poljubi kovčeg sa telom svog prerano preminulog sina i zatim izašao ispred kako bi primao saučešće, a tužne scene na Novom groblju  mnogima su naterala suze na oči. 

Pročitajte: Javnost u neverici - Oglasio se Aleksandar Radulović Futa povodom tragične smrti sina i izneo šokantne detalje

Printscreen/Kurir

 

Potresne oproštajne poruke najbližim članova porodice ispisane su na vencima od crvenih i belih ruža, a središnje mesto zauzima ona koju su pokojnom unuku posvetili baka i deka.

- Laći od Mimice i deda Milana - piše na vencu koji je položen na sanduk.

Pročitajte: Laća i Marina se nikad nisu oporavili od njegove smrti - Ovo je Laćin stariji brat koji je skončao na sličan način (FOTO)

Printscreen/Republika

 

Laća će počivati pored majke Marine Tucaković i brata Miloša u porodičnoj grobnici.

Podsećanja radi, telo sa pokojnim Radulovićem u Srbiju je stiglo u petak, a prema rečima izvora bliskom porodici, obdukcija i toksikoliški nalazi nisu rađeni. Otac Milana Radulovića Laće, Futa nije bio u stanju da identifikuje Laćino telo nakon njegovog transporta za Srbiju. To je za njega bilo previše. To je u ime porodice uradio jedan njegov blizak prijatelj.

Komentari (0)

Loading