Celebrity News

Laća i Marina se nikad nisu oporavili od njegove smrti: Ovo je Laćin stariji brat koji je skončao na sličan način (FOTO)

Brat Milana Radulovića Laće takođe je prerano preminuo

Laća i Marina se nikad nisu oporavili od njegove smrti: Ovo je Laćin stariji brat koji je skončao na sličan način (FOTO)

Vest koja je obeležila današnji dan jeste prerana smrt sina Marine Tucaković i Aleksandra Fute Radulovića ,Milana Radulovića Laće koji je poslednji svoj dah ispustio na ulicama Izraela gde je i pronađen nakon nestanka od pre nekoliko dana. Najveća podrška tokom borbe sa karcinomom bio je Marini upravo Laća, koji je sa majkom do poslednjeg trenutka bio u njenoj borbi za život i koji je uz čitavu porodicu pokušavao da preboli tragediju koja ih je pre više od deset godina zadesila. Naime, stariji brat Milana Radulovića Laće, Miloš koji je 2008. godine iznenada preminuo ostavio je dubok ožiljak na srcu svojih bližnjih koji su oni zajedno godinama pokušavali da zaleče.

Pročitajte: Tragedija! Sin Marine Tucaković iznenada preminuo!

Instagram

 
 

Stariji sin Marine Tucaković umro je neočekivano 1.decembra 2008. godine sa svega 24. godine. Miloša je ona pronašla mrtvog u porodičnoj kući u centru Beograda, a kako su preneli mediji tada preminuo je od prekomerne doze nedozvoljenih supstanci što se i danas nezvanično navodi kao razlog odlaska njenog mlađeg sina. Najpoznatija hitmejkerka i jedna od mnogima omiljenih žena sa javne scene teško je podnela gubitak sina, najveću tragediju za jednu majku, a tokom života o tom najbolnijem trenutku govorila je samo jednom:

Pročitajte: Drugarica ga krišom uslikala - Ovo je poslednja Laćina fotografija iz Izraela, sve je jasno

Privatna Arhiva

 

- Ušla sam u njegovu sobu i zatekla sam to što sam zatekla. Tada je Miloš imao 24 godine. Prvog decembra je to bilo. Uvek sam imala strah da će nešto da mu se dogodi. Ode vam dete na eksurziju pa se bojite kako će da stigne. Uvek imate strah za osobe koje volite. Interesantno, ja tu noć... On je bio toliko veseo, toliko smo se smejali, nisam zaista mogla da imam loš predosećaj. Koliko sam imala ranije iz strahova... I eto baš se dogodilo to čemu se tad sigurno nisam nadala. Nisam to očekivala. Taj dan je trebalo da idem u žiri u jednu emisiju. To je bio trenutak ludila i trezvenosti.Miloš se jednostavno nije probudio. U podne je bio zdrav i prav, sve je bilo normalno. Ustao je da popije vode, i rekao mi da ga probudim posle četiri kako bi stigao da ode kod frizera i spremi se uveče za diskoteku. Međutim, kada sam ušla u sobu da ga probudim, zatekla sam ga nepomičnog. Prsti su mu već bili modri. Ne znam šta se dogodilo... Ne znam da li ima nešto gore nego kada zateknete svoje dete kako nepomično leži u krevetu - ispričala je Marina svojevremeno otkrivajući da rezultate obdukcije niže želela da vidi:

Pročitajte: OVO SMO ČEKALI! Prva ispovest Marininog sina Laće 40 dana posle majčine smrti - Istina o SVEMU što zanima javnost

Story arhiva

 
 

- Nisam želela da vidim rezultate obdukcije. Šta mi to znači? Da li je to bilo srce, da li je nešto uzeo... Kakve to veze ima. To mi nije bitno. Ja sam sa tom decom bila 24 sata. Imali su sve, vodila sam računa, ali eto, društvo ih je povuklo... Ako je neko bio uz tu decu, posebno uz Miloša u tim situacijama, onda sam to bila ja. Ja posle njegove smrti nisam radila nekoliko meseci. Imala sam podršku, muzika mi je bila u krvi i ja sam to morala... - ispričala je tada.

Pročitajte: Javnost u neverici - Oglasio se Aleksandar Radulović Futa povodom tragične smrti sina i izneo šokantne detalje

Ata Images

 

Sin Marine i Fute, a brat Milana Radulovića Laće sahranjen je tri dana nakon što je zauvek zaspao, a Marina nakon izgubljene bitke sa tumorom takođe počiva pored njega.

Komentari (0)

Loading