Celebrity News

Siniša Mihajlović je KRIO TAJNU do poslednjeg dana: Deci u nasleđe ostavio nešto što će ih pratiti do kraja života

Imena dece Siniše Mihajlović nose posebnu simboliku

Siniša Mihajlović je KRIO TAJNU do poslednjeg dana: Deci u nasleđe ostavio nešto što će ih pratiti do kraja života

Legenda srpskog i italijanskog fudbala preranio nas je napustio nakon teške borbe sa opakom bolešću, a iza sebe ostavio je suprugu Arijanu kao i šestoro neutešne dece. Često je proslavljeni sportista isticao kako su oni pravo blago i najveće bogatstvo u njegovom životu, porodica mu je bila na prvom mestu. Da je bio čovek velikog srca kom su se mnogi divili nije tajna, a da je i on znao da na poseban način svoju ljubav iskaže prema važnim ljudima u njegovom životu, svedoče imena dece Siniše Mihajlovića

Viktorija, Virdžinija, Marko, Dušan, Miroslav Nikolas, kako je Miha isticao u više navrata, bili su njegov najznačajniji trofej, a svakom od njih upravo on je dao ime. Imena dece Siniše Mihajlovića su uglavnom srpska, a dobili su ih po ljudima koje je Miha beskrajno voleo. 

Pročitajte: TESTAMENT Siniše Mihajlovića u rukama porodice - Evo šta će dobiti vanbračni sin Marko koji nije živeo s njima i ima drugu majku

Instagram

 

Ćerka Viktorija dobila je ime po njegovoj majci, a koliko joj se Siniša divio govore i ove reči:

- Majka me i dalje gleda istim pogledom kao i kad sam bio dete. Ona ne priča italijanski, a moja deca ne znaju baš srpski, ali svaki put kada nas poseti u Rimu vidim kako ih gleda i shvatam da su reči nepotrebne za ljubav - isticao je Miha.

Pročitajte: Porodica se okupila oko Sinišinog kovčega, ćerke slomljene - Rim se oprašta od Siniše Mihajlovića (FOTO)

Instagram

 

Sinu Miroslavu dao je ime po najboljem drugu Miroslavu Tanjgu, kojeg je smatrao bratom po srcu. Njegov drug je i svog sina nazvao po Mihi, da bi se kasnije i on njemu odužio na isti način.

- Siniša i ja smo kao braća. Jedan drugom smo venčani kumovi. Njegov sin nosi moje ime, a moj njegovo. Ljudi me često pitaju šta bih dao da je on tu, sa mnom na klupi. A ja im svima odgovaram isto: "Ništa. Zato što je on stalno sa mnom, u svakom trenutku mog života i u svakoj situaciji. Kao i ja s njim. Mi se stalno vidimo i čujemo, čak i kada ne pričamo" - rekao je jednom prilikom Mirosav Tanjga koji je nosio sliku na poslednjem ispraćaju svog kuma.

Komentari (0)

Loading