Celebrity News

Stiže radost, toliko je priželjkivala: Jelena Tomašević objavila PREDIVNE VESTI na Instagramu, svi čestitaju u komentarima (FOTO)

Ćerka Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića uvek je želela brata ili sestru

Stiže radost, toliko je priželjkivala: Jelena Tomašević objavila PREDIVNE VESTI na Instagramu, svi čestitaju u komentarima (FOTO)

Čim je progovorila ćerka Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića izrazila je želju da dobije brata ili sestru. Što je bivala starija svi više se Nina Bosiljčić nadala da neće ostati jedinica, te da će joj roditelji podariti nekoga sa kim će moći da deli dobro i zlo. Nažalost, a uprkos velikoj želji da naslednici snove ostvare, pevačica i glumac ostali su na jednom detetu, posvetivši joj se u potpunosti.

Pročitajte: Ljubomora je jedna negativna emocija: Jelena Tomašević otvorila dušu o suprugu Ivanu Bosiljčiću

Miloš Nadaždin

 

Svu pažnju skladni supružnici usmerili su ka jedinici, sa malom zadrškom i u strahu da je ne razmaze. Uz puno truda uspeli su da pronađu balans i na pravi put izvedu divnu, kulturnu i vaspitanu devojčicu koja po mnogim stvarima sliči roditeljima. Uz odgajanje ćerke Ivan i Jelena posvetitli su se i svojim karijerama, te tako glumac niže projekte u Rusiji i kod nas, Jelena svakog vikenda nastupa, a nedavno je čak održala koncert u Srbiji sa Bočelijem a potom jedan i u Dubaiju. Na tu temu od talentovane pop zvezde pre par sati stigla je još jedna predivna vest.

- Pesma "Ne žalim" je nominovana za MAC Award u kategoriji "Pop numera ženskog izvođača" Ko želi, može da glasa, tako sto će lajkovati video koji se nalazi u opisu mog profila - poručila je pratiocima na "Instagramu" Jelena radosna što stručnjaci iz oblasti pop muzike cene njen rad i što publika voli njene numere.

Pročitajte: Ekskluzivne fotografije i intervju! Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić: Naše nezaboravno leto (foto)

 

 

Ćerka Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića takođe obožava mamin glas te je često u poslednje vreme javnost može videti u prvim redovima na njenim koncertima. Verujemo da će upravo ona pevačici biti pratnja na pomenutom festivalu.

 

 

 

Komentari (0)

Loading