Celebrity News

Bio je surov, nisam imala drugog izbora… Saopštenje Olge Odanović potreslo fanove i prijatelje porodice

Bračne razmirice Olge Odanović i Dragana Petrovića Peleta vrlo su konstruktivne

Bio je surov, nisam imala drugog izbora… Saopštenje Olge Odanović potreslo fanove i prijatelje porodice

Najčešće bračne razmirice Olge Odanović i Dragana Petrovića Peleta nastaju zbog sitnica. Poput bilo kog drugog para koji je preko 30 godina u braku i neizmerno se voli Olga i Pele na svakodnevnom nivou jedno drugome stalno nešto zameraju. Dođe tu povremeno i do konstruktivne rasprave nakon koje je odnos glumca i glumice daleko bolji.

Pročitajte: Samo želim da mi se vrati osmeh na lice: Olga Odanović priznaje kroz šta prolazi i kakvo joj je stanje (VIDEO)

Boško Karanović

 

Od prvog dana zabavljanja, pa i braka skladni supružnici i roditelji dvoje dece, sina i ćerke, bili su spremni da preuzmu krivicu kada su krivi, da prihvate kritiku, ali i da pristanu na kompromis što je prava retkost u današnjim brakovima. Zbog svega navedenog kod Olge i Peleta sve ide nekako stihijski, već tri decenije jedno drugome su najveća podrška što privatno, što poslovno. 

- Pele je moj najbolji kritičar - nedavno je kazala Olga, pa objasnila:

- Mada nije uvek prijatno čuti pokudu, zahvalna sam mu na iskrenosti. Uglavnom je objektivan, istovremeno blag, ume to da uvije i lepo saopšti, ali sećam se da je posle jedne odigrane probe bio dosta surov. Došla sam kući, on ćuti. Tu mi je već bilo jasno da nešto nije bilo u redu. Čim ja moram od njega da tražim mišljenje, nije dobro, uglavnom ga on sam istakne. Počeo je polako sa: "Nije dobro..." Ja sam tu već pretrnula jer nisam znala hoću li imati vremena do premijere da ispravim. Na svu sreću uspela sam da unapredim lik i neizmerno sam mu zahvalna na tome, iako u početku nije bilo prijatno čuti.

Pročitajte: Šokantni detalji bračnog odnosa! Olga Odanović: Udala sam se na silu

Boško Karanović

 

Poslovne kritike u Olginom i Peletovom slučaju ne spadaju u bračne razmirice ali neretko se dešava da to i postanu: 

- Ima momenata kada i meni popuste kočnice. Nisam uvek u stanju u tolikoj meri kritiku da istrpim. Tada umem svašta da kažem. Interesantno je, međutim, da ćak i kada se naljutim mene ljudi ne doživljavaju ozbiljno. Valjda je tako sa svim komičarima. Privatno oni nisu veliki veseljaci, tu se valljda komedija graniči sa nekom njihovom tugom.  "Eh kad bi znao kako mi je" rečenica je koju sam pre neki dan izgovorila kolegi Cveletu koji nije mogao da veruje koliko sam uverljiva bila u kadru.

Pročitajte: Uspešan političar i VELIKA FACA: Niste imali pojma da je baš ON sin Olge Odanović i Dragana Petrovića Peleta (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Bračne razmirice Olge Odanović i Dragana Petrovića Peleta, iako nisu strašne, zasigurno su jedna od briga pretalentovane glumice, a šta je to još nešto što joj ne da mira i rastužuje je po svemu sudeći ostaće tajna.

 

 

Komentari (1)

Loading