Celebrity News

Tek sad isplivala istina: Anin dolazak u Beograd otkrio u kakvim je zaista odnosima sa snajom Draganom Džajić

Snaja Ane Ivanović dobro je poznata široj javnosti, najpre kao ćerka legende fudbala Dragana Džajića

Tek sad isplivala istina: Anin dolazak u Beograd otkrio u kakvim je zaista odnosima sa snajom Draganom Džajić

Bivša teniserka Ana Ivanović doputovala je u domovinu kako bi predstavila svoju kozmetičku liniju Ana Ivanović Natural Pefromans. Ovim malim izletom u farmaceutske vode supruga fudbalera Bastijana Švajnštajgera i mama Luke i Leona, iznenadila je javnost širom sveta, a ispostavilo se da iznenađenjima s njene strane nema kraja. Za početak, pretpostavke da je reč o malom poduhvatu nisu tačne, naprotiv Ana je namerila da brend globalno proširi, a u toku kampanje koju je započela pre par meseci odlučila je da malo više pažnje i svog slobodnog vremena posveti damama u srpskoj prestonici u kojoj i dalje žive njeni roditelji i brat s porodicom. Iskoristila je Ana priliku da pre i nakon promocije kozmetike s njenim potpisom vreme posveti najmilijima i nije krila da joj je njihova podrška u novom poslovnom poduhvatu od presudnog značaja. Svi Anini dragi ljudi pojavili su se na promiciji, ipak posebnu pažnju medija privukla je snaja Ane Ivanović, Dragana Džajić a sve zbog jednog razloga.

Pročitajte: Crne, kožne čizme Ane Ivanović obožavaju trendseterke! Pogledajte kako ih je ona uklopila, a to je samo jedan od načina (FOTO)

Boško Karanović

 

Naime, pre izvesnog vremena spekulisalo se da ćerka fudbaleske legende Dragana Džajića i bivša sportistkinja nisu u najboljim odnosima. U štampi i na portalima raspravljalo se o tome zašto Ana nije došla u Beograd da sa bratom proslavi rođenje sina, pa i kako je moguće da godinama kasnije bratanca nije videla.

Pročitajte: Ana Ivanović u Beogradu, važan dan za nju: Cela porodica došla, a svi se pitaju gde je Bastijan Švajnštajger FOTO

Boško Karanović

 

Milošev i Draganin dolazak na promociju, svesrdna podrška i odsustvo ljutnje, dokaz su da je teniserka očigledno imala opravdan razlog za svoje odsustvo, za koji oni imaju razumevanja. S druge strane, moguće je i to da su brat i snaja Ane Ivanović jednostavno samo odlućili da pređu preko svega i zakopaju ratne sekire. 

Pročitajte: Stigle su vesti iz Nemačke: Bitka je neizvesna, cela Srbija se sada moli za Anu Ivanović

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading