Moda

Crne, kožne čizme Ane Ivanović obožavaju trendseterke! Pogledajte kako ih je ona uklopila, a to je samo jedan od načina (FOTO)

Modni stil Ane Ivanović kombinacija je uličnog i bohemian stila

Crne, kožne čizme Ane Ivanović obožavaju trendseterke! Pogledajte kako ih je ona uklopila, a to je samo jedan od  načina (FOTO)

Vrlo retko se pre nego što se penzionisala Ana Ivanović mogla videti u nečemu drugom osim u sportskim komadima: trenerkama, duksevima, majicama i patikama. Tek za potrebe večernjih javnih događaja i proslava oblačila je elegantnu garderobu, a sastav svog garderobera ona je u velikoj meri promenila po okončanju karijere.Modni stil Ane Ivanović korigovao se znatno i s majčinstvom te je jedna od naših najlepših sportistkinja po rođenju sinova Leona i Luke počela da nosi ležernije, ali poslovnije komade i spaja nespojivo po čemu je vrlo specifična. Široke haljinice, kratke čizme i kožna jakna kombinacija je po kojoj je ona postala prepoznatljiva, a tu su naravno i oversize sakoi koje osim uz pantalone i farmerke ona voli da uklapa i uz suknje iznad kolena. Ovakvom jednom kombinacijom Ana se pohvalila i nedavno na "Instagramu", a osim njenih izvajanih nogu koje su tom priikom došle do izražaja, nema ko nije obratio pažnju na njene kaubojke. 

Pročitajte: Recept Ane Ivanović za savršeno zdrav doručak: Lako se sprema, a sastojke već imate u kuhinji

Crne čizme, svojstvene osobama koje prate bohemian stil ukrasile su stajling teniserke i dale mu dodatnu čar. U skladu sa modnim trendovima Ana ih nije uklopila uz tašnu iste boje, naprotiv ponela je svetlo braon nijansu torbe, koja je razbila sivo-crnu kombinaciju i učinila je još interesantnijom. Anine kaubojke mogu se uskladiti uz gotovo svaki odevni komad, najpre zbog kratke a interesantne štiklice koja daje dozu elegancije. Uz njih svakako idu još i farmerke, pantalone a trendseterke ih nose i uz elegantne haljine, svako po svom ukusu.

Pročitajte: Zavirite u torbu Ane Ivanović: Pokazala je šta sve nosi sa sobom, zbog jedne stvari ljudi su baš iznenađeni (VIDEO)

Modni stil Ane Ivanović vrlo je autentičan, zbog čega dame na društvenim mrežama često slušaju savete popularne teniserke i prate je.

 

Komentari (0)

Loading