Celebrity News

I danas se teško miri sa gubitkom majke: Evo kako u 58. godini izgleda ćerka Silvane Armenulić za koju kažu da je preslikana pevačica (FOTO)

Ćerka Silvane Armenulić tokom ranog detinjstva ostala je bez majke

I danas se teško miri sa gubitkom majke: Evo kako u 58. godini izgleda ćerka Silvane Armenulić za koju kažu da je preslikana pevačica (FOTO)

Facebook

Silvanu Armenulić jednu od najvećih muzičkih zvezda nekadašnje Jugoslavije pored raskošnog glasa krasili su božanska lepota, harizma i neodoljiv šarm, a svojom interpretacijom i stilom oblačenja ona je otvorila novu stranicu u jugoslovenskoj narodnoj muzici. Tragično je izgubila život  10. oktobra 1976. godine kada se vraćala sa koncerta iz Aleksandrovca, a u nesreći su pored nje život izgubili i njena sestra Mirjana Barjaktarević koja je bila u petom mesecu trudnoće kao i violinista Rade Jašarević. I tri i po decenije posle tragičnog događaja, njene pesme još žive. Slavnu pevačicu, koja je ostavila neizbrisiv trag u narodnoj muzici, publika će pamtiti po pesmama "Cigane, sviraj, sviraj", "Rane moje", "Srce gori jer te voli", "Sama sam", ali, pre svega, po čuvenom hitu "Šta će mi život". Sećanje na nju i danas čuvaju oni koji su je najviše voleli, pre svega ćerka Silvane Armenulić,Gordana, koju je dobila u braku sa teniserom Radmilom Armenulićem.

Pročitajte: Radmilo Armenulić do detalja objašnjava šta je sve LAŽ u filmu Toma - Sve ovo nije fer prema mojoj Silvani

Facebook

 

Kada je Silvana poginula, Gordana je imala samo dvanaest godina, a i danas se teško miri sa gubitkom majke.

Pročitajte: "ZBOG TOGA BI DANAS NAJVIŠE ŽALILA": Sestra Silvane Armenulić otkriva šta pevačica nije stigla da uradi pre svoje pogibije (FOTO)

- Na današnji dan, pre 46 godina, u 21.30 prestalo je da kuca srce moje mame. Nakupilo se toga za četiri života. Nedostaješ mi. Da me zagrliš. Da osetim tvoj dodir. Da me poljubiš. Da me nasmeješ. Da samo budeš pored mene. Jaka sam, čak i kada mi suze idu niz lice, uvek sam dovoljno hrabra da kažem – dobro sam. Nisam sama jer ti živiš u mom srcu, zauvek u mom srcu. Bože, koliko mi nedostaješ - napisala je Gordana nedavno na godišnjicu Silvanine smrti. 

Pročitajte: Više od četiri decenije bez najlepših pesama - On je nikada nije preboleo

Na Gordaninom profilu na „Fejsbuku“ neretko možemo možemo videti crno-bele fotografije koje svedoče o srećnim danima detinjstva, pre nego što ju je sudbina surovo odvojila od majke. Mnogi kažu da likom neodoljivo podseća na Silvanu, koja je važila za jednu od najlepših žena svog vremena.

Pročitajte: U 21.30 prestalo je da kuca srce moje mame... Ćerka Silvane Amrenulić i danas nosi neizdrživu tugu: Bože, koliko mi nedostaješ

Facebook

 

Ćerka Silvane Armenulić, koja je ime dobila po baki Radmilovoj majci,danas ima 58 godina, majka je dvojice sinova, a poznato je da je završila Prirodno-matematički fakultet u Beogradu te da je radni vek provela kao profesor matematike u Matematičkoj gimnaziji i školi „Kralj Petar Prvi“. 

Pročitajte: Silvana je u trenutku pogibije imala ćerku od 12 godina, danas Gordana Armenulić živi sa velikim bolom - Majko, ostala sam te željna (foto)

Komentari (0)

Loading