Celebrity News

Osmeh je ponovo na licu: Tanja Vojtehovski se topi u zagrljaju poznatog i zgodnog muškarca! Pogledajte prvu fotku

Fotografija Tanje Vojtehovski u društvu ovog muškarca izazvala je veliku pažnju

Osmeh je ponovo na licu: Tanja Vojtehovski se topi u zagrljaju poznatog i zgodnog muškarca! Pogledajte prvu fotku

Luka Šarac

Tanja Vojtehovski dobro je poznato TV lice i na uspešnoj karijeri mnogi mogu da joj pozavide. Iako se iz javnosti povukla nakon prestanka emitovanja njene autorske emisije "Život priča", te karijeru iusmerila u drugom pravcu, gledaoci je nisu zaboravili, a njen iznenadni nestanak sa malih ekrana još uvek izaziva polemiku. Privatni život nekadašnje voditeljke takođe je i te kako interesantna tema domaće javnosti, pa je najnovija fotografija Tanje Vojtehovski koja je osvanula na društvenim mrežama probudila znatiželju kod poštovalaca njenog lika i dela.

Imajući u vidu da svoju intimu ona ne forsira u javnosti, ne čudi činjenica da je fotografija Tanje Vojtehovski sa poznatim političarem izazvala veliku pažnju.

Pročitajte: Bila je moćna žena, niste mogli da je ne primetite, A SADA... Tanja Vojtehovski posle tri godine u javnosti, evo kako danas izgleda (FOTO)

Instagram

 

Naime, na popularnom Instagramu ekonomista i generalni sekretar Stranke slobode i pravde, Peđa Mitrović objavio je story u zagrljaju nekadašnje voditeljke koju veoma retko u poslednje vreme možemo da vidimo u javnosti.

Veoma raspoloženi i sa širokim osmesima pozirali su i to podelili na pomenutoj društvenoj mreži, a u kom svojstvu su njih dvoje, tema je koja je pokrenula mnoštvo komentara.

Komentari (1)

Loading