Celebrity News

Bila je moćna žena, niste mogli da je ne primetite, A SADA... Tanja Vojtehovski posle tri godine u javnosti, evo kako danas izgleda (FOTO)

Autor: | 07/12/2022

Odsustvo Tanje Vojtehovski u mnogima je probudilo znatiželju

Bila je moćna žena, niste mogli da je ne primetite, A SADA... Tanja Vojtehovski posle tri godine u javnosti, evo kako danas izgleda (FOTO)

Jedna od mnogima omiljenih novinarki koja se posebno isticala britkim jezikom i čvrstim stavom, nakon prestanka emitovanja njene autorske emisije "Život priča", povukla se iz javnosti, a odustvo Tanje Vojtehovski sa malih ekrana još uvek izaziva polemiku.  

- Pokrenula sam sopstveni posao. Nisam osoba koja će čekati da se nešto samo od sebe dogodi. Javnosti je manje poznato da već 11 godina živim i podučavam NLP metodu, a pre mesec dana osnovala sam svoj institut. Istina, neko vreme nadala sam se da će stići poziv, ali televizija na kojoj su gledaoci očekivali da gledaju „Život priča“ nije zainteresovana za saradnju. Onda sam rekla: „Ok, kad je već tako, posvetiću se onome što volim podjednako kao televiziju i što podjednako dobro radim - rekla je za "Hello" voditeljka koja je karijeru usmerila u drugom pravcu, te se na javnim skupovima gotovo i ne pojavljuje.

Pročitajte: KAKAV PAR! Jedine fotografije Tanje Vojtehovski sa dečkom - Mlad, zgodan, moćan i zove se Nenad

Boško Karanović

 

Ipak, odustvo Tanje Vojtehovski više nije slučaj, izuzetak je ona napravila kada se pre nekoliko dana pojavila na reviji našeg istaknutog dizajnera Igora Todorovića, a svojom pojavom i stajlingom privukla je izuzetnu pažnju.

Kako su mnogi komentarisali, lepša nego ikada, Tanja je sa širokim osmehom pozirala okupljenim fotoreporterima u savršenoj poslovnoj kombinaciji. Elegantne sive pantalone na pruge uklopila je uz belu svedenu košulju i crni kaput, dok je za obuću odabrala kvalitetne crne cipele. Efektna torba sa srebrnim detaljima upotpunila je originalno izdanje poznate voditeljke, te je pobrala mnoštvo komplimenata na račun izgleda i stila.

Komentari (2)

Loading
Mile sumadinac

01:24 08.12.2022

Od uvek je bila dobra riba verovatno je i u krevetu strastvena tako je zamisljam zgodna izazovna recita privlacna sta jedan muskarac moze vise pozeleti

Jovan

13:03 08.12.2022

Da je valjala bila bi i dalje na tv...sta znaci mocna zena...