Celebrity News

Menja ih kao čarape: Marija Karan opet ima novog dečka, uhvatili smo ih kako se ljube na dočeku! Pogledajte kako on izgleda (FOTO)

Novi dečko Marije Karan više nije tajna

Menja ih kao čarape: Marija Karan opet ima novog dečka, uhvatili smo ih kako se ljube na dočeku! Pogledajte kako on izgleda (FOTO)

Nova godina već donosi mnogo toga novog sa sobom, pa kada je svet poznatih na našoj sceni u pitanju to podrazumeva i novitete u ljubavnom životu glumice Marije Karan. Naime, već u novogodišnjoj noći koja je odnedavno za nama dogodio se prvi slučaj nove ljubavi u našem džet-setu, odnosno makar prvi put da je to javno zabeleženo. Novi dečko Marije Karan i poznata glumica zajedno su dočekali 2023. godinu u jednom beogradskom restoranu očigledno se ne ustručavajući da budu viđeni i svoju vezu učine javnom, a "Story" je ekskluzivno zabeležio prvu fotografiju ove ljubavi.

story

 

Još uvek nije sasvim izvesno ko je novi dečko Marije Karan, ali je sigurno da u njegovom zagrljaju glumica i te kako uživa. Novi par zajedno je dočekao novu godinu i tom prilikom čitavu noć proveli su jedno uz drugo razmenjujući nežnosti. Veza je, sasvim sigurno, još uvek "friška".

Pročitajte: Sada nas je ZA JEDAN VIŠE! Marija Karan objavila fotografiju, porodica se proširuje! (FOTO)

Ata Images

 

Par se celu noć provodio u restoranu u kom se, inače, okuplja džet-set, pa nije mnogo trebalo da informacija o novoj romansi stigne i do nas.

Podsetimo, Marija iza sebe ima jedan brak i nekoliko burnih veza i majka je šestogodišnjeg dečaka Marka Lea koji nakon razvoda živi sa njom u Beogradu.

Komentari (0)

Loading