Celebrity News

Sada nas je ZA JEDAN VIŠE! Marija Karan objavila fotografiju, porodica se proširuje! (FOTO)

Porodica Marije Karan dobila je novog člana

Sada nas je ZA JEDAN VIŠE! Marija Karan objavila fotografiju, porodica se proširuje! (FOTO)

Porodica Marije Karan brojala je dva člana sve otkako se poznata glumica razvela od holivudskog producenta Džoela Lubina s kojim je dobila sina Marka Lea. Upravo on i glumica čine skladnu zajednicu čiji je tata Džoel svakako dobrodošao član, ali po svemu sudeći brojno stanje od pre nekog dana ipak je nešto drugačije. Kako je glumica to podelila sa pratiocima na društvenim mrežama, kuća je dobila još jednog člana.

Instagram

 

Naime, porodica Marije Karan uvećana je odlukom da usvoje jednu macu. Nadajmo se da je nisu stvarno tako nazvali ali u opisu fotografije na kojoj je glumica u društvu najnovijeg člana ovog doma stoji "Šećerna braon pahuljica". Zvuči malo komplikovano, ali je sigurno da će se nekakav nadimak ustaliti u bliskoj budućnosti. Više nego Marija, maci se obradovao njen sin Marko Leo. On više neće biti jedini "leo" u kući, a prema fotografiji koju je glumica takođe podelila dečak je veoma privržen novom kućnom ljubimcu.

Pročitajte: Sve puca od luksuza! Novi dom Marije Karan nimalo ne zaostaje za onim koji je imala u Holivudu: Jedan detalj u kupatilu zapada za oko (FOTO)

Instagram

 

Porodica Marije Karan sada je brojnija a glumica je srećna što može da učini sve što će njenog naslednika učiniti još srećnijim. Bila je ovo ujedno prilika da se uverimo kako sin poznate glumice danas izgleda a čini se da je za kratko vreme brzo porastao. Mali Marko Leo razlog je odličnog odnosa u kojem su do danas ostali njegovi roditelji, pa je čak otkriveno da Džoel Lubin mnogo više vremena provodi u Beogradu danas nego dok je bio venčan sa Marijom. Sve da bi bio bliže sinu, a od sada i jednom posebnom krznenom mezimcu.

Komentari (0)

Loading