Celebrity News

Da li vam je lepša od Milice Pavlović? Ovako izgleda nova devojka Nikolasa Saveljića, sportista više ne krije ljubav (FOTO)

Autor: | 02/01/2023

Nova devojka Nikolasa Saveljića mlada je modna dizajnerka

Da li vam je lepša od Milice Pavlović? Ovako izgleda nova devojka Nikolasa Saveljića, sportista više ne krije ljubav (FOTO)

Prošlo je već godinu i po dana otkako je domaću javnost drmala romansa između pevačice Milice Pavlović i vaterpoliste Nikolasa Saveljića, a sada kad je ta priča odavno iza njih stižu vesti o novim zapletima u ljubavnom životu mladog sportiste. Naime, nova devojka Nikolasa Saveljića više nije samo spekulacija već je zvanična vest iz života atraktivnog Crnogorca a on se čak ne libi da svoju vezu javno pokazuje na društvenim mrežama.

Instagram

 

Tako smo nedavno dobili njegovu potvrdu ljubavi sa Majom Mitrović koja je po svemu sudeći nova devojka Nikolasa Saveljića kada je na "Instagamu" sportista podelio fotografiju koja pokazuje kako zajedno sede na piću, a čak je podelio i kako se osećao tom prilikom.

- Na dejtu, osećam se pomalo nervozno - poručio je vaterpolista pa je potvrdio da je u pitanju ljubavna romansa i to prilično nova i sveža jer su "dejtovi" u njihovom odnosu još uvek aktuelni.

Pročitajte: U najtežim trenucima on je ponovo tu! Nikolas Saveljić vratio se u život Milice Pavlović (FOTO)

Nova devojka Nikolasa Saveljića po zanimanju je modna dizajnerka a njene fotografije brzo osvajaju društvene mreže. Do sada se nije javno hvalila emotivnim uspesima ali veza sa poznatim vaterpolistom očigledno više ne mora da bude tajna. Da li vam je lepša od Milice Pavlović?

Komentari (0)

Loading