Celebrity News

Svečane toalete, šljašteće cipele na štiklu: Stajlinzi Atine i Nike Tošić sa dočeka izazvali haos na Instagramu (FOTO)

Autor: | 02/01/2023

Ćerke Jelene Karleuše nasledile su od pevačice osećaj za modu

Svečane toalete, šljašteće cipele na štiklu: Stajlinzi Atine i Nike Tošić sa dočeka izazvali haos na Instagramu (FOTO)

To što je pevačica Jelena Karleuša još jedan doček Nove godine provela u radnoj atmosferi, nastupajući u jednom elitnom beogradskom hotelu, ne znači da je ujedno morala da ovaj praznik provede bez svojih ćerki. Naprotiv, ćerke Jelene Karleuše došle su na doček zajedno s njom a svoju mamu su ponosno gledale kako nastupa iz svojih udobnih pozicija. Stoga je pored stajlinga same pevačice, koji se komentarisao čim je izašla na binu, takođe mnogima bilo zanimljivo da provere kako su se za ovaj događaj obukle Atina i Nika Tošić.

Instagram

 

Kako je pevačica sama otkrila novinarima te večeri, ćerke Jelene Karleuše pozajmile su mamine stajlinge za "najluđu noć".

- Atina i Nika su tu, bile su one i prošle godine, sada su već u maminim haljinama i cipelama, to mogu da vam kažem, to su već velike devojke, jako sam ponosna zbog toga - izjavila je Jelena.

Pročitajte: Najlepši novogodišnji poklon za Atinu i Niku: Karleuša je svima otkrila šta se desilo između nje i Duška

Instagram

 

Ćerke Jelene Karleuše provele su doček ne samo uz mamu koja je te večeri nastupala već su bile i kraj Jelenine tetke Danijele. Mamine naslednice zbilja su već dovoljno odrasle da ponesu njene autfite a svi su se složili da su im odabrani stajlinzi sasvim odgovarali.

Komentari (0)

Loading