Celebrity News

Najlepši novogodišnji poklon za Atinu i Niku: Karleuša je svima otkrila šta se desilo između nje i Duška

Pomirenje Jelene Karleuše i Duška Tošića sve je izvesnije

Najlepši novogodišnji poklon za Atinu i Niku: Karleuša je svima otkrila šta se desilo između nje i Duška

Da je zbog nesuglasica u četrnaestogodišnjem braku došlo do razlaza popularnog para znaju i ptice na grani nakon što je pop diva to objavila letos u svom saopštenju na "Instagramu" u kojem je navela da Duško više ne vidi sebe kao deo porodice, kao i da će se sporazumno razvesti. Međutim, kako sudski proces očito još uvek nije završen, pomirenje Jelene Karleuše i Duška Tošića tema je o kojoj se sve glasnije priča.

Iako je jasan stav pevačica oduvek imala na svaku temu, na pitanja o odnosu sa još uvek aktuelnim suprugom ona nije često govorila, a sve izjave vezane za njihov razvod uglavnom je komentarisala uz dozu humora. Ipak, intervjuom za novogodišnju emisiju "Prvi red" na K1 Televizija, podstakla je ona po ko zna koji put znatiželju kod mnogih, te su sada komentari da je pomirenje Jelene Karleuše i Duška Tošića sve izvesnije, preplavili društvene mreže.

Naime, Jelena je u gostovanju na pomenutoj televiziji govorila o svim tema iz privatnog života kao i bogate karijere, a pričajući o porodici dotakla se i Duška Tošića uz veoma interesantan komentar:

Pročitajte: Nekoliko dana pred Novu godinu stigla je u njihovu kuću - Ovo što je Duško priredio Karleuši malo koja žena može da podnese (FOTO)

 

 

- Duškov život nema smisla bez mene - izrekla je Jelena te zagolicala svima maštu, a šta je još otkrila imaćemo prilike da čujemo prvog dana Nove godine kada će emisija biti emitovana.

Jelena je inače nedavno za "Kurir" otkrila i svoje novogodišnje želje kada je o porodici reč:

- Mi se nismo razveli, živimo i dalje u četiri zida, a sve više od toga pokazaće vreme. U 2023. bih volela da Duško promeni način razmišljanja, poštovanja i ljubavi prema majci svoje dece. Smatram da smo mi još uvek u braku jer sam se ja, kao dete razvedenih roditelja, uvek plašila kraha i rasturanja porodice. Ja bih to doživela kao neuspeh. Zbog Atine i Nike želim da što duže imaju osećaj zajedništva i porodice, jer je to jako bitno. Nažalost, Duško taj poriv i osećaj nema u sebi.

Domaća javnost kao i mnogobrojni fanovi naše velike zvezde i nekadašnjeg fudbalera potajno priželjkuju da do pomirenja zaista i dođe, a ovo bi svakako najlepša vest bila za njihove devojčice Atinu i Niku, kojima je nesumnjivo najlepše kada je čitava porodica na okupu. 

Komentari (0)

Loading