Celebrity News

Vojin je PROŠLOST: Sloboda Mićalović uslikana na terasi svoje vikendice tokom romantičnog doručka sa drugom osobom (FOTO)

Autor: | 03/01/2023

Vikendica Slobode Mićalović omiljeno je utočište poznatoj glumici

Vojin je PROŠLOST: Sloboda Mićalović uslikana na terasi svoje vikendice tokom romantičnog doručka sa drugom osobom (FOTO)

Ata Images

Vikendica Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića već godinama unazad mesto je u kojem pronalaze beg od svakodnevice, a kako je nedavno otkriveno upravo tamo provode i ove praznike. Naime, glumica Ana Franić podelila je jednu fotografiju koja otkriva da se trenutno nalazi u gostima kod koleginice i prijateljice Slobode i to upravo u njenom drugom domu u mestu Čortanovci koje se nalazi u sremskom okrugu.

Instagram

 

 

 

Ana je tako ovih dana gošća poznate koleginice, a vikendica Slobode Mićalović pruža im sav neophodan mir. Kako se ovi zimski dani pokazuju toplijim nego što je bilo ko očekivao, ujedno je ova lokacija idealna za uživanje i na otvorenom prostoru, a vikendica Slobode Mićalović koja se prostire na nekoliko hektara pruža im razne pogodnosti za rekreativno provođenje vremena.

Pročitajte: Skromno, ali uređeno s puno ljubavi: Evo kako izgleda dom Slobode i Dragane Mićalović u Leskovcu (FOTO)

Instagram

 

Slobodin muž Vojin Ćetković jednom prilikom je otkrio kako je pomoćni objekat u blizini vikendice radio sam, uz pomoć bliskih prijatelja, bez uplitanja građevinskih firmi.

- Na placu imam oko šezdeset čokota vinove loze. Sam ih orezujem, prskam i radim sve što je potrebno, tako da znam ponešto o vinu. A volim i da popijem pravo crveno. Nisam probao bagrinu, ali pored nje postoji još mnogo naših sorti. Autohtona vina probao sam u raznim krajevima naše zemlje. Kada sam na određenom mestu, volim da degustiram nešto što je odatle, sa autentičnim geografskim poreklom - otkrio je Vojin.

printscreen

 

Komentari (0)

Loading