Lifestyle

Skromno, ali uređeno s puno ljubavi: Evo kako izgleda dom Slobode i Dragane Mićalović u Leskovcu (FOTO)

Dom Slobode Mićalović u Leskovcu skroman je i topao kutak

Skromno, ali uređeno s puno ljubavi: Evo kako izgleda dom Slobode i Dragane Mićalović u Leskovcu (FOTO)

Instagram

Topao kutak namenjen petočlanoj složnoj porodici, prepun predivnih uspomena je dom Slobode Mićalović u Leskovcu. Glumica je odrasla sa dve sestre starijom Mirjanom i mlađom Draganom, a period detinjstva i rane mladosti pamti po slozi, miru i i beskonačnoj ljubavi koju su roditelji sa njom i sestrama nesebično delili.

Pročitajte: Ćutala sam, ali NISAM BILA SLEPA! Sloboda konačno progovorila i REKLA KRAJ, svi joj pružaju podršku (FOTO)

Instagram

 

Dolazak u Beograd zbog studija i napuštanje rodnog grada dramskoj umetnici  teško je palo jer je tamo osim porodice, ostavila i brojne prijatelje. U par narednih godina, dosta toga se, u tom segmentu promenilo. Društvo se raštrkalo svuda po svetu, dok su obe sestre i majka sreću pronašle kraj nje u srpskoj prestonici. Dom Slobode Mićalović u Leskovcu, danas je iz tog razloga prazan, a to kako je izgledao, ostalo je zabeleženo na fotografijama koje tri sestre i majka rado danas gledaju u starim albumima i prisećaju se lepih događaja. Uspomene vezane za Slobodinog oca, glumca Dragana Mićalovića posebno su im drage kao i one koje se tiču proslava rođendana i slava.

Pročitajte: Mazi ga po vratu, fotka otkriva sve: Vuk Kostić u zagrljaju udate koleginice

Boško Karanović

 

Slobodina mlađa sestra, takođe glumica Dragana Mićalović nedavno se prisetila upravo jednog takvog momenta i podelila ga sa pratiocima na "Instagramu", a tu se moglo videti kako dom Slobode Mićalović u Leskovcu izgleda ili bar kako je nekada izgledao. Prvo što su fanovi sestara Mićalović primetili jesu prugaste tapete u dnevnom boravku, dugačaj trpezarijski sto, kauč na razvlaćenje i bela komoda na kojoj stoji televizor. U kadru je i Slobodina i Draganina majka Milica koja pozira kraj slavske sveće i kolača, spremna da dočekuje goste.

Pročitajte: Jedina zajednička fotografija: Ovako su za vreme braka izgledali Vojin Ćetković i Nataša Milovanović FOTO

Instagram

 

Dom Slobode Mićalović u Leskovcu, bar dok su Mićalovići živeli u njemu, bio je prijatna nekretnina u kojoj je ljubav imala glavnu reč.

 

Komentari (0)

Loading