Celebrity News

Suzana Mančić zavijena u crno: Iznenadna smrt tri dana posle Nove godine, svi joj šalju podršku i saučešće (FOTO)

Tuga Suzane Mančić velika je

Suzana Mančić zavijena u crno: Iznenadna smrt tri dana posle Nove godine, svi joj šalju podršku i saučešće (FOTO)

Teško se Suzana Mančić pre 14 godina oprostila od majke Vere, koja je nakon smrti supruga, a Suzaninog oca, do samog kraja živela pod istim krovom sa voditeljkom i njenim ćerkama Natalijom i Teodorom. Pričala je nekadašnja "loto devojka" koliko ju je majčin odlazak promenio, koliko je tada sazrela, korigovala svoje stavove, odnos prema životu, pa i mezimicama. Verino prisustvo i podrška puno su joj značili, čak i u periodu kada je odlično zarađivala i postala samostalna žena, majčini komentari i saveti bili su presudni u razvoju njene karijere, pa i privatno. Veliki uticaj na Suzanino odrastanje imala je i teta Nadežda Rašić koja je danas napustila ovaj svet. Tuga Suzane Mančić zbog toga velika je, a delić emocija ona je pretočila na papir, tačnije tastaturu i podelila sa pratiocima na "Instagramu".

Pročitajte: Jedna od najlepših devojaka Jugoslavije udala se za ovakvog čoveka: Pogledajte kako je prvi muž Suzane Mančić izgledao na venčanju (FOTO)

Instagram

 

- Odlaze da bi se ponovo našli : Vera, Lale i Nada . Odgajali nas, negovali, bili uz nas uvek kada treba, Nadežda Rašić 14.09.1935-03.01.2023. Mila moja Titi, mirno putuj - poručila je svojoj teti voditeljka i sve rastužila ovom objavom. 

Pročitajte: Maćeha rekla svoje: Pre udaje za Simeona Suzana Mančić je njegovim ćerkama uradila ovo

 

 

Reči saučešća čitavog jutra nižu se u komentarima ispod fotografije na kojoj poziraju tri najznačajnija Suzanina autoriteta, a zaključak je da će tuga Suzane Mančić zbog odlaska dragih ljudi zauvek ostati u njenom srcu.

Komentari (0)

Loading