Celebrity News

Crno bela slika i muk! Neutešna Suzana Mančić oprostila se od voljenog: Sada si sa zvezdama (FOTO)

Autor: | 12/09/2022

Neutešna Suzana Mančić oprostila se od drage osobe

Crno bela slika i muk! Neutešna Suzana Mančić oprostila se od voljenog: Sada si sa zvezdama (FOTO)

Tužna vest o smrti čoveka kojeg je volela čitava nacija odjeknula je pre nekoliko dana prestonicom i potresla domaću javnost, a među mnogobrojnim prijateljima oglasila se i neutešna Suzana Mančić koja nije uspela da prikrije tugu.

Poznati astrolog Dušan Veličković iznenada je preminuo u velnes centru i ostavio iza sebe suprugu i sina. Javnost ga pamti po prognozama na polju astrologije i numerologije, a svojim gostovanjima u mnogobrojnim emisijama osvojio je srca širokog auditorijuma.

Suzana Mančić skrhana bolom zbog gubitka prijatelja objavila je na društvenoj mreži Instagram dirljivu poruku te izjavila saučešće porodici i pokazala da saoseća sa njima.

Pročitajte: Prestali smo da razgovaramo i shvatili da je RAZVOD najbolje rešenje! Suzana Mančić otkriva sve o kraju braka!

 

 

- Poslednji pozdrav Dušanu Veličkoviću. Sa zvezdama se družio, zvezde tumačio, bezrezervno pomagao, bio vešt sa medijima, bio je poseban i svi su ga voleli i poštovali. Nedostajaće. Saučešće porodici – napisala je uz Dušanovu fotografiju.

Suzanine divne reči dirnule su mnoga srce i raznežile brojne pratioce na Instagramu te komentari podrške ne prestaju da se nižu ispod ove objave.

Komentari (0)

Loading