Celebrity News

Ćerka Zdravka Čolića uslikana na romantičnoj večeri sa OVIM POZNATIM FRAJEROM: Mislite li da se Čola išta pita (FOTO)

Ćerka Zdravka Čolića ljubav ne krije

Ćerka Zdravka Čolića uslikana na romantičnoj večeri sa OVIM POZNATIM FRAJEROM: Mislite li da se Čola išta pita (FOTO)

Aleksandar Kerekeš Keki, instagram

Odavno je javnost upoznata sa tim da je ćerka Zdravka Čolića, zapravo da su obe i Una i  Lara mnogo lepe i zgodne. Una kao starija u tome prednjači, odnedavno je čak počela i vrlo izazovno da se oblači pa i da fotografije u atraktivnim komadima objavljuje na društvene mreže.

Pročitajte: ‘Una, sada si preterala’: Ćerka Zdravka Čolića novim fotografijama razbesnela internet, tatina reakcija govori sve (FOTO)

Jakov SImović

 

Komentar onih koji su sa pomenutim sadržajem imali prilike da se susretnu bio je da je ćerka Zdravka Čolića već dovoljno sazrela, te da je samo pitanje dana kada će je javnost videti u zagrljaju nekog momka. Samo što je to izgovoreno na Uninom profilu pojavile su se slike upravo iz izlaska za jednim mladićem i to ne bilo kojim nego zgodnim, popularnim i vrlo bogatim.

Pročitajte: Čolina ćerka OTKRIVA SVAKI DETALJ: Pogledajte kako izgleda luksuzna vila u kojoj slavni pevač živi sa porodicom (FOTO)

Instagram

 

Reč je o sinu Dragane Mirković, Marku Bijeliću, koji je već nekoliko dana u Beogradu te je odlučio da divnu Unu pozove na ručak.  

Pročitajte: Konačno progovorio: Evo šta Zdravko Čolić misli o ćerki Uni

Aleksandar Kerekeš Keki, instagram

 

Ćerka Zdravka Čolića i sin Dragane Mirković, ako je suditi po slici, odabrali su japanski restoran pored reke, a mnogi se pitaju da li je to među njima zaista prava ljubav, flert ili možda ipak samo prijateljstvo.

 

Komentari (0)

Loading