Celebrity News

ŽALOSNO I SRAMNO: Momčilo Otašević reagovao na izjave supruge Jelene o RAZVODU, njegove reči seku kao mač

Momčilo Otašević se oglasio nakon vesti da se razvodi

ŽALOSNO I SRAMNO: Momčilo Otašević reagovao na izjave supruge Jelene o RAZVODU, njegove reči seku kao mač

Mirko Savović

Već neko vreme u domaćim medijima spekuliše se kako se glumački par Momčilo Otašević i Jelena Perčin razvode što je glumac prošle godine demantovao zajedničkom slikom na "Instagramu", međutim od njegove uskoro bivše supruge, juče je stigla potvrda o razlazu intervjuom za hrvatske medije. Iako su zbog poslovnih obaveza često bili razdvojeni, Momčilo i Jelena trudili su se da u javnosti održe sliku skladnog braka, a glumac je često govorio o tome kako funkcionišu usled svih obaveza, razdvojenosti i manjka vremena koje zajedno provode. Da su problemi bili nepremostivi Jelena je juče svima stavila do znanja, a sada i Momčilo Otašević se oglasio i ovim potezom mnoge iznenadio.

Goran Katić

 

Kao veoma aktivan na društvenim mrežama, mnogi su očekivali da će glumac koju reč izustiti i povodom ove veoma bitne životne prekretnice, međutim on je sada, kada su sve oči u njega uprte odlučio da na "Instagramu" podelio objavu koja nema veze sa njegovim privatnim životom, već se tiče pozorišta. 

Glumac je, naime na svom "Instagram storiju" objavio vest o uklanjanju letnje pozorišne scene u Tivtu, te izneo svoje razočaravajuće impresije. 

Pročitajte: Teško mi je, nismo mogli više… Jelena Perčin rekla KRAJ, brak sa Momčilom Otaševićem ne može da se spasi

Instagram

 

- Dragi moji ljubitelji pozorišta, JU Muzej i galerija Tivat je počela s uklanjanjnem najlepše letnje scene na crnogorskom primorju. Žalosno i sramno. Izgleda da ćemo od ovog leta izjutra prodavati ribu, a uveče igrati predstave - putem Instagrama Momčilo Otašević oglasio se i stavio ovu objavu kao znak podrške dok je, pretpostavlja se i njemu podrška sada preko potrebna.

Podsećanja radi, Momčilo i Jelena upoznali su se na snimanju serije "Zora dubrovačka", a venčali su se 2018. godine. Jeleni je ovo drugi brak, nakon onog sa preduzetnikom Kristijanom Babićem sa kojim ima, sada trinaestogodišnju ćerku Lotu, udala se za Momčila, s kojim je dobila ćerku Mašu i sina Jakšu.

Komentari (0)

Loading